A méhpempőt csak a királynő fogyaszthatja

méhpempő
méhpempő
A méhek élete lenyűgözően érdekes. Tudta például azt, hogy a méhpempő egyedül a méhkirálynő eledele lehet, a többiek kénytelenek más forrás után nézni, ha táplálkozni akarnak? A méhpempőt sokan ezért is társítják automatikusan a kivételes táplálék kiegészítő képével és valóban, a szóban forgó anyag gyógyászati hatékonysága vitathatatlan. A lárvák és a dolgozók az úgynevezett méhkenyeret fogyasztják, ami nem más, mint az általuk gyűjtött virágpor és a nektár egyvelege.
Continue Reading “A méhpempőt csak a királynő fogyaszthatja”

A meditáció otthon is elvégezhető

Meditációs otthon

Elege van már abból, hogy folyamatosan rohannia kell valahová? Úgy érzi, hogy sohasem fogy ki a teendőkből? Akkor itt az ideje annak, hogy kikapcsolódjon! A meditáció otthon is könnyen kipróbálható, ezért tökéletesen ellazulhat vele. Csupán” negyed órára és egy kis csendre lesz hozzá szüksége. Persze egy családban nem egyszerű ennek a kiharcolása, de legyen kreatív! A lakásnak nem muszáj mindig ragyognia, tehát a takarítás helyett próbálja ki, hogy milyen a meditáció otthon!

A gyerekeket küldje át a nagyszülőkhöz és merjen egy kicsit önzőbbnek lenni! A meditáció otthon az ágyban, lefekvéskor vagy felkeléskor is kipróbálható. Ilyenkor végre csönd lesz, illetve a családtagok sem fogják megzavarni gyakorlás közben. Az is egy jó trükk, ha az ébresztőjét reggel 10 perccel korábbi időpontra állítja be. Így sokkal rugalmasabban tud bánni az idejével. A meditáció otthon hatása szinte rögtön érezhető lesz. A családtagjaival sokkal türelmesebben fog bánni. A gyermekek rosszalkodása sem idegesíti majd annyira.

Continue Reading “A meditáció otthon is elvégezhető”

Fogpótlás: híd vagy implantátum a jobb?

Fogpótlás híddal

Fogpótlásokat akkor szoktak javasolni, ha az elveszített fogakat pótolni kell. Egy híd erre tökéletes megoldást jelenthet, de léteznek ma már az implantátumok is. A pótlásokról minden esetben érdemes mihamarabb gondoskodni, hiszen nagyon sok egészségügyi problémát okozhat a fogak hiánya. Mivel a hiányzó fogakkal nem lehet rágni, így a rágóképesség drasztikusan lecsökken, amely az emésztés romlásához vezet.

A hiányzó fog melletti fogak fokozatosan elmozdulnak és ezáltal meg is lazulnak. A mindennapi életben a foghiány elhanyagolt benyomást kelt az idegenekben. A beszédre és a hangképzésre is hatással van a foghiány. A fogpótlást csak akkor lehet elkészíteni, ha időben cselekszünk, hiszen a hiányzó részeken a csontleépülés megkezdődik. Continue Reading “Fogpótlás: híd vagy implantátum a jobb?”

Fogpótlás: híd vagy implantátum a jobb?

Fogpótlásokat akkor szoktak javasolni, ha az elveszített fogakat pótolni kell. Egy híd erre tökéletes megoldást jelenthet, de léteznek ma már az implantátumok is. A pótlásokról minden esetben érdemes mihamarabb gondoskodni, hiszen nagyon sok egészségügyi problémát okozhat a fogak hiánya. Mivel a hiányzó fogakkal nem lehet rágni, így a rágóképesség drasztikusan lecsökken, amely az emésztés romlásához vezet.

A hiányzó fog melletti fogak fokozatosan elmozdulnak és ezáltal meg is lazulnak. A mindennapi életben a foghiány elhanyagolt benyomást kelt az idegenekben. A beszédre és a hangképzésre is hatással van a foghiány. A fogpótlást csak akkor lehet elkészíteni, ha időben cselekszünk, hiszen a hiányzó részeken a csontleépülés megkezdődik. Continue Reading “Fogpótlás: híd vagy implantátum a jobb?”

Szájsebészet Budapest nívós intézetében

Szájsebészet Budapest

Az emberek fogorvoshoz sem igazán szeretnek járni, de ha meghallják azt a szót, hogy szájsebészet, akkor egyenesen rettegni kezdenek attól, hogy mi fog rájuk várni. Pedig a szájsebészet Budapest egy színvonalas intézményében egyáltalán nem fog senkinek rossz élményként megmaradni, hiszen nem fognak nekiállni mindenféle előzetes egyeztetés és megfelelő érzéstelenítés nélkül vagdosni a páciens szájában.

Ha olyan probléma merül fel, amit csak sebészi úton lehet megoldani, akkor először is röntgent készítenek, hogy a specialisták pontosan tudják, miként kell eljárjanak. Ha ez megvan, akkor leülnek a beteggel és pontról pontra elmondják az eljárás menetét, hogy konkrétan mi fog történni. Continue Reading “Szájsebészet Budapest nívós intézetében”

A tisztítókúra előnyei a szervezetben

A tisztítókúra előnyei

A folyamatot évente több alkalommal érdemes elvégezni. A tisztító kúrák hölgyeknek és uraknak egyaránt hasznosak. Ilyenkor a szervezetben felhalmozódott káros méreganyagokat és toxinokat eltávolítja ezáltal.

A tavaszi tisztítókúra elvégzése mindenképp fontos dolog, mivel a téli hónapokban elég nehéz ételek fogyaszthatók, és ilyenkor kevés friss zöldség és gyümölcs kerül az asztalra. A legtöbb élelmiszer adalékanyagokat, tartósítószereket, mesterséges színezékeket, ízfokozókat tartalmaz. Continue Reading “A tisztítókúra előnyei a szervezetben”

Fontos a fogyókúra étrend betartása

Fogyókúra étrend

A fogyókúra általában nem túl kellemes feladat, azonban létezik ízletes fogyókúra étrend és hatékony fogyás természetesen is. A gyors és küzdelemmentes fogyás reményében sokan nyúlnak kétes eredetű fogyasztó készítményekhez.

Naiv gondolat az, hogy létezik tartós fogyás teljes életmódváltás nélkül. A fogyókúra gyorsan egyáltalán nem kizárt, de ahhoz szükséges a kiegyensúlyozott diéta és a rendszeres testmozgás. Vannak olyan diéták, amelyek első hallásra kissé drasztikusnak hatnak, azonban bizonyítottan egészségesek és nagyon jól működnek. Continue Reading “Fontos a fogyókúra étrend betartása”

Egyre elterjedtebb a C vitamin rágótabletta

C vitamin rágótabletta

Mivel a szervezet nem képes az aszkorbinsavat előállítani, ezért az ember fő feladata, hogy naponta bevigye a kellő mennyiséget, főleg azért, mert erre a szervezetnek egyfolytában szüksége van.

Szerencsére, ez a fontos tápanyag a C vitamin rágótabletta révén is bevihető, ami az egyik legmodernebb termék a piacon, amelyik képes biztosítani az aszkorbinsavat, és nem csak pár óráig, hanem akár egy fél napon keresztül is. Continue Reading “Egyre elterjedtebb a C vitamin rágótabletta”

Van, akinek a béltisztító kúra jelenti a megváltást.

béltisztító kúra
béltisztító kúra

A béltisztító kúra hasznos sok esetben. Sokan szenvednek egy nem kívánatos emésztési panasztól. A székrekedéstől, ami nagyon sok fejtörést okoz a mindennapokban. Minden bizonnyal már orvosnál is járt vele, de az esetek döntő többségében nem találnak sem betegséget, sem pedig szervi változást. A családban kutakodva viszont lehet, hogy a felmenői között akad nem is egy, aki szintén ettől szenved vagy szenvedett. Jól jöhetnek a tanácsok, de a praktikák csak időszakosan oldják meg a helyzetet. Van, amelyik egyáltalán nem is használ, de olyan is akad, ami csak ideig-óráig működik. Continue Reading “Van, akinek a béltisztító kúra jelenti a megváltást.”

A hajhullás kezelése nélkül kopaszodni fog.

Hajhullás kezelése

Amikor intenzívebben hullik a haj és ez egy tartósabb állapot, akkor a hajhullás kezelése nem maradhat el. Persze, amennyiben nem akar megkopaszodni. Mivel az emberek zöme nem szeretne, így a szépségipar is ráállt ennek a kutatására. Folyamatosan vizsgálják az okokat és a lehetőségeket. Igyekeznek rájönni, hogy melyek is azok a tényezők, amik miatt a hajhagymák működése leáll. A hajhagyma igen érdekes működésű. Miután kihullik belőle a haj, szüksége van egy kis időre, hogy újra erőre kapjon, mint a virághagymák esetében. Amikor újra magába szívta a szükséges tápanyagokat, akkor ismét hajat növeszt. Continue Reading “A hajhullás kezelése nélkül kopaszodni fog.”

A vanília nélkül nem is lehet elkészíteni a hókiflit.

vanília
vanília

A vanília nagyon sok sütemény alapanyaga és nem is csoda, hogy ennyire szereti is mindenki. Ráadásul egyre több háziasszony használja az igazi fűszert és nem csak az aromás utánzatát. Bár a vaníliás cukor sem rossz, azért semmi köze az eredeti ízhez. Maga a vanília rúd is beszerezhető jó pár éve az áruházak polcain is, így árban is sokkal elérhetőbbé váltak. Azt azonban tudni érdemes, hogy ahány hely annyi féle ízű termés. A kizárólag az Egyenlítő mentén termő növény magába szívja a termőhely adottságait is. Így lesz más íze az indonéz és a madagaszkári termésnek.  A leghíresebb mind közül a Bourbon, amit az igazi émelygős vaníliaként is szoktak emlegetni. Continue Reading “A vanília nélkül nem is lehet elkészíteni a hókiflit.”

A hatásos méregtelenítő kúra bármikor elvégezhető, akár az otthonában is.

méregtelenítő kúra
méregtelenítő kúra

A méregtelenítő kúra legyen kíméletes, hiszen nagyon fontos, hogy közben az ember ne érezze magát kellemetlenül. Erre kifejlesztették már a legmodernebb táplálékkiegészítőket, melyek komplexen oldják meg a problémát. Hiszen valóban összetett dologgal állunk szemben. Mert igen sok helyen több féle módon találkozhatunk a testben a méreganyagokkal, melyeket jobb mielőbb eltűntetni onnan. Ha végig vesszük, nem is olyan ördöngösség. Igazán nagy segítséget jelent mindenkinek, hogy ezek a hatóanyagok már mindenki számára elérhetők. Hiszen sokan vannak, akik szeretnének vele élni és így saját otthonában teheti ezt meg mindenki. A méregtelenítő kúra az internetről is megrendelhető, természetesen kellő utánajárással. Continue Reading “A hatásos méregtelenítő kúra bármikor elvégezhető, akár az otthonában is.”

A méregtelenítő kúra legjobb ismérve a kíméletes hatékonyság.

méregtelenítő kúra
méregtelenítő kúra

Nagyon fontos, hogy a szervezetet a méregtelenítő kúra ne terhelje meg. Az így is gyötrődik a sok toxintól és nehézfémtől, semmi szükség a további terhelésre. Ugyan miért vennénk ki szabadságot, mert éppen tisztítjuk a szervezetünket. Ez nem kell, hogy folyamatos vécére járással járjon, hiszen az nem csak időpocsékolás, hanem veszélyes is lehet. Különösen a kiszáradás miatt. An igazi méregtelenítő kúra nem jár semmiféle veszteséggel, csupán a felesleges és káros anyagok távoznak a szervezetből. Nem lesz hasmenése sem, pedig sokan ettől tartanak. Pedig ennek a veszélye a növényi rostok esetében nem áll fenn. Sőt. Continue Reading “A méregtelenítő kúra legjobb ismérve a kíméletes hatékonyság.”

Az egészség megőrzésének érdekében is fontos a béltisztítás

béltisztítás
Béltisztítás

A béltisztítás hatékonynak bizonyul a szervek helyes működésének a visszaállításában. Olyan törékeny az egészség. A sok káros külső hatás miatt már egyre fiatalabb korban jelentkeznek különféle betegségek és rendellenességek. Ez az új kor új betegségeket is eredményez. Számtalan autóimmun betegség ütötte fel a fejét az elmúlt évtizedekben. Igazi népbetegséggé nőtte ki magát, hogy az immunrendszer túlműködik és a szervezet ellen fordul. Ez egy borzasztó dolog, hiszen a túlműködés egy szabályozási betegség. Mint amikor átesünk a ló túloldalára. Ez történik ezzel is, hiszen olyan sok feladata van a sok toxin és nehézfém miatt, hogy nem tudja abbahagyni a működést. Continue Reading “Az egészség megőrzésének érdekében is fontos a béltisztítás”

A hatékony méregtelenítő kúra segítségével a vegyi anyagoktól, de a nehézfémektől is megszabadulhatunk.

Méregtelenítő kúra

A test megtisztulása nagyon fontos lenne mindenkinek, hiszen a környezetünkből is sokféle méreganyagot szerzünk, akár akaratunkon kívül is. Hiába nem szeretnénk, de levegőt kell venni, csapvizet fogyasztunk, de fürdünk és mosunk is a vezetékes vízben. Nem is beszélve a tisztálkodási szerekről és a tisztítószerekről. A méregtelenítő kúra leginkább azonban az elfogyasztott ételek miatt a legfontosabb. Nem szabad elsiklani a sok adalékanyagokkal telített előre gyártott élelmiszerek felett. Hiszen ezek a leginkább veszélyesek, mert rettentően sok olyan emészthetetlen dolgot tartalmaznak, melyek leginkább az esztétikum miatt kerülnek az ételekbe. Continue Reading “A hatékony méregtelenítő kúra segítségével a vegyi anyagoktól, de a nehézfémektől is megszabadulhatunk.”