Keresőoptimalizálásra fel!

Minden weboldalnak szüksége van keresőoptimalizálásra
Minden weboldalnak szüksége van keresőoptimalizálásra

Szinte már elcsépelt mondásnak számít, „aki nincs fent az interneten, az nem is létezik!” Tudatosan vagy a digitális világ nyomásának engedve egyre több cégvezető dönt úgy, hogy megjelenik a neten.

Vírus Média Keresőmarketing Ügynökségünk a keresőmarketing minden szegmensét lefedő tapasztalattal segítette már több cég weboldalát a Google első oldalára, amiben a keresőmarketing szerves részeként a keresőoptimalizálás központi szerepet játszott.

A netes megjelenés egyik előnye és egyben hátul ütője is, hogy akkor is el lehet kezdeni egy weboldal keresőoptimalizálását, ha az már elkészült. Azért mondhatjuk, hogy előnye, mert általában még így is sikeresen tudjuk optimalizálni az adott weboldalt, Google minősített vezető keresőmarketing tanácsadóink javaslatai alapján. Continue Reading “Keresőoptimalizálásra fel!”

Milyen marketingfogás a linképítés?

Linképítés
Linképítés

Ha manapság reklámozni szeretnénk a termékeinket, vagy éppen a szolgáltatásainkat, akkor azt köztudottan több módon is megtehetjük. A linképítés mellett mit tehetünk még? Bérelhetünk felületeket óriásplakátokon, szórólapokban is elhelyezhetjük a hirdetésünket, de akár bannerfelületet is vásárolhatunk korlátozott időre. Természetesen ezek a megoldások nagyon szépek és jók, de az teljesen biztos, hogy az áruk megkérdőjelezhető. Akár több százezer forintot is fizethetünk azért, hogy egy nagy látogatottságú honlapra kihelyezünk egy bannert a cégünk logójával és egy bemutatkozó szöveggel és akkor a televíziós marketinket még meg sem említettük, ahol akár több millió, vagy több tízmillió forintot is elkérnek egy-egy fél perces reklámért. Continue Reading “Milyen marketingfogás a linképítés?”