Nem tudja, hogy kit vegyen fel a cégéhez? Jó lehetőség a toborzás

A toborzó cég segít az alkalmazottak kiválasztásában
A toborzó cég segít az alkalmazottak kiválasztásában

A cégeknek gyakran nehezen megy a megfelelő munkaerő megtalálása, a kisebb-nagyobb faladatok elvégzéséhez. Főleg a sürgős, időszakos munkák elvégzésére alkalmas munkások felkutatása okoz kihívásokat.

Ha Ön is ilyen gondokkal küzd, keresse a Pannonwork Iskolaszövetkezetet. Ez a toborzó cég diákoknak biztosít munkalehetőséget a nyár folyamán, vagy akár egész évben is. A munkaerő kölcsönzés igen népszerű szolgáltatás lett az utóbbi időben, hiszen igen sok egyetemista keres időszakos részmunkaidős állásokat, hogy a tanulmányaikat finanszírozni tudják. Continue Reading “Nem tudja, hogy kit vegyen fel a cégéhez? Jó lehetőség a toborzás”

Válaszd hosszútávra a sofőr állást!

Sofőr állás
Sofőr állás

Figyelem, B kategóriás jogosítvánnyal rendelkező személyek kerestetnek! Könnyed éjszakai és csúcsidős nappali forgalom, külföldi és belföldi utazások várnak, ahol a tapasztalat nem feltétel, de előny. Az autós forgalomban szerezett jártasság azonban elvárás. Igen, a téma a sofőr állás. Nem riadsz vissza a kilométerektől? Dönts a sofőri hivatás mellett és válassz kedvedre a soforallas.net ajánlataiból! Légy önálló, végezd felelősségteljesen a munkád, szerezz be egy GPS-t, majd pattanj az autódba! Continue Reading “Válaszd hosszútávra a sofőr állást!”