Nem tudja, hogy kit vegyen fel a cégéhez? Jó lehetőség a toborzás

A toborzó cég segít az alkalmazottak kiválasztásában
A toborzó cég segít az alkalmazottak kiválasztásában

A cégeknek gyakran nehezen megy a megfelelő munkaerő megtalálása, a kisebb-nagyobb faladatok elvégzéséhez. Főleg a sürgős, időszakos munkák elvégzésére alkalmas munkások felkutatása okoz kihívásokat.

Ha Ön is ilyen gondokkal küzd, keresse a Pannonwork Iskolaszövetkezetet. Ez a toborzó cég diákoknak biztosít munkalehetőséget a nyár folyamán, vagy akár egész évben is. A munkaerő kölcsönzés igen népszerű szolgáltatás lett az utóbbi időben, hiszen igen sok egyetemista keres időszakos részmunkaidős állásokat, hogy a tanulmányaikat finanszírozni tudják.

A cég által közvetített diákok, a könnyű és nehéz fizikai munkák elvégzése mellett, szívesen vállalnak szórólapozást, plakátolást vagy egyéb hostess tevékenységet is.

Ez mindenkinek előnyös, hiszen a diákok pénzhez juthatnak, a cégek pedig az alkalmi vagy az állandó feladatok elvégzésére találnak megfelelő alkalmazottakat. Ez a toborzó cég arra is figyel, hogy mindig olyan munkaerőt biztosítson az Ön számára, aki jártas az adott szakterületen, ezért kiváló munkát fog majd végezni.