A különböző csillagjegyek jellemzése – 2. rész

A különböző csillagjegyek megjelenése
A különböző csillagjegyek megjelenése

Az Ikreket sorban a Rák horoszkóp csillagjegye követi, az ő elemük a Víz, az uralkodó bolygójuk pedig maga Hold. Ez a leginkább nőies, ábrándozó, romantikus jellem a csillagjegyek között, június 22–július 22 között tart. A következő az Oroszlán, amely jegye július 23–augusztus 23 között tart, ők leginkább olyan emberek, akik csak saját magukra számíthatnak – legalábbis ők így tartják. Az Oroszlánt a Szűz jegye követi, a csillagok augusztus 24–szeptember 23 között vannak ilyen állásban, ők megpróbálnak mindent racionálisan, az ész segítségével megoldani. Continue Reading “A különböző csillagjegyek jellemzése – 2. rész”

A különböző csillagjegyek jellemzése – 1. rész

A csillagjegyek rendkívül érdekesek
A csillagjegyek rendkívül érdekesek

Az embereket már azelőtt is érdekelték a csillagok állásai, mielőtt tudták volna, hogy tulajdonképpen mi is egy csillag, ez a terület pedig folyamatosan fejlődött, ma is rengeteg követője van ennek a tudományágnak, amelyet asztrológiának nevezünk. A különböző csillagjegyeket az év egyik szakaszában látható csillagképekhez párosítjuk. A Bak jegye december 22-től január 20-ig tart, így ide tartoznak, akik az év elején, valamint a végén születnek. A legszívósabbnak tartják őket, nagy energia és életerő vannak jelen a Bak csillagjegy alatt születettekben, ők azok, akik mindent megtesznek azért, hogy elérhessék céljaikat. Continue Reading “A különböző csillagjegyek jellemzése – 1. rész”

Az csillagjegyek kialakulása és tulajdonságai

A csillagjegyek története érdekes
A csillagjegyek története érdekes

Az asztrológia egy olyan tudományág, amelynek alapjai olyan régre nyúlnak vissza, amelyet bátran nevezhetünk történelem előtti időknek, hiszen jóval az írás megjelenése előtti korról beszélünk. Az embert elbűvölte az, amit az égen lát, így természetfeletti erővel látták el úgy a napot, mint a holdat és a csillagokat, ilyen módon alakultak ki a csillagjegyek is. Még ma is szívesen fürkésszük az eget, a rengeteg érdekes csillagot látván, ez ugyanígy volt a régi emberrel is, a személyes tapasztalatokkal próbálta párosítani a különböző csillagképeket, ilyen módon jöhettek létre a csillagjegyek is. Continue Reading “Az csillagjegyek kialakulása és tulajdonságai”

Életesemények meghatározása horoszkóppal

A horoszkóp hihetetlenül népszerű
A horoszkóp hihetetlenül népszerű

Az emberek általános tulajdonsága, hogy kíváncsiak arra, mi vár rájuk a jövőben, például mikor fognak meggazdagodni. Szabadidős tevékenység a horoszkóp böngészése. Rengeteg napi, havi vagy éves leírás jelenik meg az országban is a különböző internetes portálokon, magazinokban és persze a médiában egyaránt. Fontos, hogy aki valóban tanulmányozni szeretné ezt, merüljön el ebben a témakörben részletesebben. A csillagjóslás a bolygók állásának a helyzetéből azt próbálja meghatározni, hogy az adott dátumon született személynek milyen lesz például egy aktuális napja, hete, vagy éppen a közeljövője. Continue Reading “Életesemények meghatározása horoszkóppal”

Kutya horoszkóp

Kutya horoszkóp
Kutya horoszkóp
Kis kedvencünk születésének ideje ugyanúgy meghatározza a jellemét, viselkedését, mint ahogy az embereknél is. A kutya asztrológiát nagyon sok gazdi tanulmányozza, hiszen hasznos információkat tudnak meg a kis kedvencükről, amivel könnyebben megy majd az ismerkedés folyamata is. Szorosabbá teheti az ember-kutya kapcsolatát. A kutya horoszkóp kos jegyében született kutyái nagyon kalandvágyóak és merészek. Idetartoznak az őrző-, vadász- és védőkutyák, valamint a terrierek. Continue Reading “Kutya horoszkóp”

Állati horoszkóp: a macska

Állati horoszkóp: a macska
Állati horoszkóp: a macska
Kis kedvencünk születésének napja is nagyban meghatározza annak a jellemét. A csillagok állása természetesen rájuk is hatással van. Nem mindegy, hogy milyen csillagjegy alatt is jöttek a világra, hiszen a viselkedési formájukat nagyban meghatározza. Egyéniségükről is sokat árulkodnak a csillagok. Fussunk végig, hogy mit is mondd a horoszkóp a macskák számára. A kos macska vad és pontos. Tudja, hogy mit akar. Játékos, főleg az egérvadászat a kedvence. A bika macska a szabadban szeret lenni. Egész nap csak heverészik, nehezen lehet őket mozgásra bírni. Az ikrek macska gyors, rugalmas. Az év játszótársának is szokták emlegetni. Naponta többször, kis adagokban kell etetni. Continue Reading “Állati horoszkóp: a macska”

Nagy perzsa horoszkóp

Nagy perzsa horoszkóp
Nagy perzsa horoszkóp

A perzsa asztrológia éppen olyan színes, mint a mesevilága. A misztika itt sem marad el. Ahhoz, hogy megtudjuk milyen jeggyel is rendelkezünk, elég megadni a születési évünket és a napot. A kis táblázatban mindenki megtalálja, hogy milyen perzsa jeggyel rendelkezik. A jegyekhez tulajdonságokat társítanak. A perzsa horoszkóp első jegye a korona. A korona szülöttei kitartóak, gyakorlatiasak és mindig reális gondolkodás jellemzi őket. Hajlamosak a pesszimizmusra. A falevél karakterű ember vidám, eleven természettel rendelkezik. Az ilyen emberek jókedvűek, barátságosak. Kíváncsiak és nagyon mozgékonyak. Leginkább az ikrek jeggyel lehetne összehasonlítani. A virág perzsa jegy az energikusság jelképe. A jegy birtokosai hűségesek, párkapcsolatban fontosabb számukra a család. A magányt nehezen tudják elviselni. A gyűrű jegyében született ember nyugodt, békés tulajdonságokkal rendelkezik. Biztonságra vágyó emberekről beszélünk. A négyszög egy különleges jegynek számít. Érzelmes, romantikus embereket testesít meg. Segítőkészek, empátiával rendelkeznek, de a gyakorlatias dolgokhoz sajnos egyáltalán nincs semmiféle érzékük. Magánéletben nagyon ügyesen boldogulnak. A hal jegy nagyon kreatív, talán még igazi művészlelkeknek is számítanak. Fontos számukra a szép és a szeretet. Nagyon kedvesek, közvetlenek, barátságosak és adakozóak. A félhold jegyben született ember nagyon higgadt, viszont nagyon hajlamos a pesszimizmusra. Ezeken kívül még létezik a tenyér, madár, ház, fa, nap, szem, spirális és hajó perzsa jelek.

Kínai Horoszkóp: 2014, a ló éve

Kínai Horoszkóp: 2014, a ló éve
Kínai Horoszkóp: 2014, a ló éve

A kínaiak szerint idén a ló éve lesz. Ebben a jegyben született emberek sokkal sikeresebbek lesznek, anyagilag helyreállnak és a világra is egy nyitottabb szemlélettel tekintenek majd. A kínaiak holdévekben számolnak, aminek a vége január 31-én van. Ezek ciklusokat alkotnak és ez ciklus hatvanévente ismétlődik. A kínai horoszkóp éppen ezért annyira népszerű. A ciklusokat további elemekre osztja, mégpedig a fém, tűz, föld, víz és fa. A nyugati világban élők nem értik, hogy miért kell odafigyelni arra, ami a keleti világban történik. Ugyanez érvényes az asztrológiára is, hiszen a kínai horoszkóp igencsak nagy jelentőséggel bír. A keleti horoszkópban a 12 jegyet 12 állat képviseli. Continue Reading “Kínai Horoszkóp: 2014, a ló éve”

Egészség horoszkóp 2014-re

Egészség horoszkóp 2014-re
Egészség horoszkóp 2014-re

Csillagjegyünk meghatározza azt is, hogy milyen lesz az egészségünk az idei évben. 2014 nagy változásokat fog hozni mindenki számára. Az egészség a boldogság alapvető feltételei közé sorolható. Ha kíváncsiak vagyunk arra, hogy mit hoz nekünk az idei év, akkor keressük meg csillagjegyünket és azonnal megtudhatjuk a választ. A kos horoszkóp alapvetően jó egészségnek fog örvendeni egész évben. A frontra érzékenyebbeknek, gyakran fáj a fejük, de ezen segíteni tud a halánték masszírozása. A bika kellemetlenségekre számíthat. Hajlamos a megfázása, torokgyulladásra. Télen öltözzön melegen! Az ikrek magasan jól fognak teljesíteni idén az egészség területén. Continue Reading “Egészség horoszkóp 2014-re”

Személyre szabott horoszkóp

Személyre szabott horoszkóp
Személyre szabott horoszkóp

Az emberek többsége kíváncsi a jövőjére, így nem is csoda, hogy az asztrológiai tudományokhoz fordulnak segítségért. Ha vonz minket az ezotéria, akkor akár külön tanfolyamra, képzésre is jelentkezhetünk, így megtanulhatjuk mi magunk is azokat a jeleket, szimbólumokat, amelyekből a jövő kiolvasható. A jóslás nem tanulható meg, érzék kell hozzá. A személyre szabott horoszkóp készítést viszont mindenki el tudja sajátítani. Az elemzés elkészítéséből, még akár a születendő gyermek nemét is meg lehet határozni. A horoszkóp segítségével ismerőseinket is jobban meg tudjuk közelíteni. Continue Reading “Személyre szabott horoszkóp”

A szűz csillagjegy pozitív és negatív tulajdonságairól!

A szűz minden esetben türelmes
A szűz minden esetben türelmes
Előző cikkeink egyikében már említést tettünk az oroszlán csillagjegy egyes tulajdonságairól, most azonban a szűz csillagjegy kerül terítékre, amely épp olyan izgalmas és érdekes! A szűz csillagjegy alatt élőkről általánosan azt érdemes tudnunk, hogy magabiztosak, a megjelenésül szinte mindig tökéletes. Ugyanakkor, épp e tulajdonságai miatt, ő is sok esetben a külsőségek alapján ítéli meg az embereket, ami nem mondható minden esetben jó tulajdonságnak. Továbbá a szűz csillagjegyről érdemes azt is tudni, hogy nem sokat beszél. Continue Reading “A szűz csillagjegy pozitív és negatív tulajdonságairól!”

Az oroszlán csillagjegyről!

Az oroszlánok meglehetősen fogékonyak az újdonságokra
Az oroszlánok meglehetősen fogékonyak az újdonságokra
Minden csillagjegynek megvannak az egyedi jellemzői, s ezek a jellemzők valóban változatosak lehetnek. Nincs ez másként az oroszlán csillagjegy kapcsán sem, amely egy kivételes csillagjegy. A csillagjegyeket általában több jellemzővel is felruházhatjuk, amelyek az egészségre, jellemre és egyéb fontos tulajdonságokra világíthatnak rá. Continue Reading “Az oroszlán csillagjegyről!”

Szerelmi horoszkóp az ikrek jegyében

Ikrek (Gemini) május 22-június 21.
Ikrek (Gemini) május 22-június 21.

A csillagok állását az ember már az ősidők óta figyeli és ebből különféle jóslatokat is készít. Az ezoterikus világ sokakat vonz, amely nagy kihatással van azok életére, akik hisznek a csillagok állásának hatásában a hétköznapokra.
Minden évben készül az összes jegyre vonatkozólag párkapcsolati, szerelmi horoszkóp, amely nagyvonalakban felfedi, hogy mi várható két ember kapcsolatában. Az egyes eseményeket havi és heti bontásban is olvashatjuk, így megtudhatjuk, hogy a Hold, a Merkúr és a többi bolygó állása miként befolyásolja férjünkkel, feleségünkkel való viszonyunkat vagy a még nem kiteljesedett szerelem sorsát.
Az ikrek jegyben született férfiak a szerelmi horoszkóp szerint nagy udvarlók. Képesek egy pár szóval levenni a lábukról az adott nőt. Mindig az új kihívásokat szeretik és olyan partnert keresnek, akik csodálják őket. Nagyon beszédes természettel bírnak, így az ikrek férfi szereti, ha a hölgy partnere csak úgy issza a szavait. Continue Reading “Szerelmi horoszkóp az ikrek jegyében”

Horoszkóp és párkapcsolat

Párkapcsolati horoszkóp
Párkapcsolati horoszkóp

A csillagjegyünk nagyban befolyásolja azt, hogy kivel tudunk kialakítani párkapcsolatot. A horoszkóp, amiben születtünk nagyban meghatározza a személyes tulajdonságainkat. Ezek pedig kihatással vannak arra, hogy kivel tudunk közeli viszonyba kerülni. A Szaturnusz határozza meg a párkapcsolati karmát, ami alapján láthatjuk, hogy ki is lehet az ideális pár a számunkra.

Ha a Szaturnusz a Kos jegyében áll, akkor nem tudunk kellően megnyílni az adott személy előtt. Mi ellenben azt érezzük, hogy mindent megmutatunk magunkból.

A Bika jegyben lévő Szaturnusz mindig valami félelemmel van a másikkal szemben. Nem tud benne igazán megbízni.

Az Ikrek jegyben előfordulhat, hogy sokkal többet kívánunk meg a partnerünktől, mint amire mi is valójában képesek vagyunk.

A Rák horoszkóp jegyben álló Szaturnusz inkább a jelképes dolgokhoz kötődik. Házasságot és gyermeket akar annak érdekében, hogy minél előbb biztonságban legyen. Continue Reading “Horoszkóp és párkapcsolat”

A 2013-as horoszkóp választ adhat a kérdésekre

A csillagok befolyásolják életünket, ha hiszünk benne, ha nem
A csillagok befolyásolják életünket, ha hiszünk benne, ha nem

Egy újesztendő elején mindenki igyekszik megfejteni azt, hogy mire lehet számítani. Sokat segíthet a horoszkóp abban, hogy valamilyen képet kapjunk a következő tizenkét hónapról.

Sokak szerint ebben az esztendőben napkitörések sora fog hatni bolygónkra, melyeknek lesz kihatása az emberek életére is, hiszen mindezen jelenség mágneses hatással bír.

Tudományos jóslatok szerint nagyon intenzív lesz a naptevékenység ebben az esztendőben, amely az elektromos berendezésekre is kihatással lesz.

A kínai horoszkóp alapján ez az év a Kígyó jegyében fog telni, mely igen sok ellenmondást hordoz magában. Számos meglepetés várat magára és erőteljes ingadozás lesz boldogság és szomorúság között.
Continue Reading “A 2013-as horoszkóp választ adhat a kérdésekre”

Kínai horoszkóp : 2013, a Kígyó éve

A kínai horoszkóp szerint a Kígyó évét írjuk 2013-ban
A kínai horoszkóp szerint a Kígyó évét írjuk 2013-ban

Az asztrológia és az ezotéria iránt érdeklődők számára valószínűleg nem kell bemutatni a kínai horoszkópot. Azok számára azonban, akik nem mozognak olyan otthonosan ezen a területen, érdekes megközelítéseket vet fel a kínai horoszkóp, mely szerint a különféle állatjegyek holdévenként váltják egymást, és – egyéb horoszkóp típusokhoz hasonlóan – a születésünk idején uralkodó állatjegyre vonatkozó tulajdonságok jellemeznek bennünket, és határozzák meg kínai horoszkópunkat.

A kínai újév 2013. február tizedikével vette kezdetét, ezúttal a Kígyó éveként. A 12 ismert állatjegyhez tartozók sorsa és jelleme tehát ennek megfelelően alakul majd. Könnyelműség lenne azonban kijelenteni, hogy a kínai horoszkóp kizárólag az állatjegyekre épít, hiszen a rendszer némileg bonyolultabb. Continue Reading “Kínai horoszkóp : 2013, a Kígyó éve”