Szerelmi horoszkóp az ikrek jegyében

Ikrek (Gemini) május 22-június 21.
Ikrek (Gemini) május 22-június 21.

A csillagok állását az ember már az ősidők óta figyeli és ebből különféle jóslatokat is készít. Az ezoterikus világ sokakat vonz, amely nagy kihatással van azok életére, akik hisznek a csillagok állásának hatásában a hétköznapokra.
Minden évben készül az összes jegyre vonatkozólag párkapcsolati, szerelmi horoszkóp, amely nagyvonalakban felfedi, hogy mi várható két ember kapcsolatában. Az egyes eseményeket havi és heti bontásban is olvashatjuk, így megtudhatjuk, hogy a Hold, a Merkúr és a többi bolygó állása miként befolyásolja férjünkkel, feleségünkkel való viszonyunkat vagy a még nem kiteljesedett szerelem sorsát.
Az ikrek jegyben született férfiak a szerelmi horoszkóp szerint nagy udvarlók. Képesek egy pár szóval levenni a lábukról az adott nőt. Mindig az új kihívásokat szeretik és olyan partnert keresnek, akik csodálják őket. Nagyon beszédes természettel bírnak, így az ikrek férfi szereti, ha a hölgy partnere csak úgy issza a szavait.
Az ikrek nőknek a szerelmi horoszkóp alapján mindig kell rendelkezniük egy partnerrel, mert nem bírja elviselni a magányt. Izgalmat jelent számára, ha meghódíthat egy férfit. Nagyon könnyen társra talál és mindig van benne valamilyen titokzatosság, amely számos férfi számára érdekessé és nagyon vonzóvá teszi. Nem szereti a kötöttséget az ikrek nő, így nem járnak vele jól azok a férfiak, akik féltékeny típusok. Minél sokoldalúbb partnerre lel, annál hosszabb lesz a szerelem.
Érdemes követni a horoszkópot, hiszen megfigyelhetünk azonosságot az életünkkel, ami talán megbizonyosít minket arról, hogy a csillagok befolyásolják életünket.