Domain regisztráció, nálunk!

domainNézzük meg először, hogyan zajlik egy átlagos domain regisztráció. A legtöbb domain regisztrációt ajánló weboldalon a megrendelő kiválasztja a számára ideális és szabad domain nevet, majd elindítja az online regisztrációt. A domain igénylőlap letöltése, majd adatai rögzítése után a kiválasztott domain név regisztrációjának véglegesítése jó néhány óra (akár 2-3 nap) múlva történik meg. Addig mi történik a kiválasztott domain névvel? Gyakorlatilag függőben van, hisz a megrendelő pénzére várnak, és csak utána indítják el a domain név lefoglalását.
Márpedig az üzleti világban mindenki tudja, hogy a késlekedés komoly bevétel kiesést jelenthet, és ez ebben az esetben is igaz, hiába a tökéletes domain név, ha annak regisztrációja várat magára, időközben a fantasztikusnak tűnő ötlet szabad préda. Bárki más lecsaphat rá!
Van egy másik módszer. Elmondjuk, hogy a domainflotta szolgáltatónál mit értünk domain regisztráció alatt!

Olyan biztonsági opciót vezettünk be, ami mindenki számára elérhető, mégpedig azt, hogy már az első kattintás után biztos lehet benne a megrendelő, hogy a domain név regisztrációja elindult. Ahogy beérkezik hozzánk a rendelés, máris elkezdjük feldolgozni. Nem várjuk meg a beérkező ellenértéket, hanem szinte abban a pillanatban cselekszünk és lefoglaljuk a rendelőnek a domain nevet.
Fontos a gyorsaság, fontos, hogy a megrendelő biztos legyen abban, hogy a leadott regisztrációja minél hamarabb teljesül! Ez az általunk kínált biztonsági domain regisztrációnak csak egy része.
Emellett számtalan olyan hiánypótló megoldást kínálunk, ami szinte minden megrendelőben felmerül, csak eddig nem voltak olyan szolgáltatók, akik kidolgozzák ezt a komplett rendszert.

Ízelítőül, a legégetőbb kérdések, amire megoldást kínálunk:

  1. jó domaint választok?
  2. jó az, ha több domain nevet regisztrálok?
  3. nem másol le a konkurencia?
  4. nem előz be a konkurencia?
  5. most hogy van weboldalam, biztos, hogy nem járatják le a cégem?

Bővebb információért látogassa meg weboldalunkat: www.domainflotta.hu

 Addig is nézze meg a videónkat arról, hogy érdemes domain nevet választani!