Czinkoczky fogbeültetés várakozás nélkül

Fogbeültetéssel a tökéletes mosolyért
Fogbeültetéssel a tökéletes mosolyért

Amikor fogorvoshoz készülünk, akkor általában már előre felkészítjük lelkileg önmagunkat, hogy hosszú-hosszú ideig várakozunk, amíg ránk kerül a sor. Ez természetesen együtt jár az idegeskedéssel, a fájdalomtól való félelemmel, és a legtöbb embert megviseli.

Ezzel szemben a Czinkoczky rendelő egy teljesen új perspektíva alá helyezte a páciensekkel való foglalkozást. Egy olyan különleges garanciális feltételt állapított meg, ami a pácienseknek a rendelőbe való megérkezésétől számít. Mégpedig azt, hogy ha 15 percnél tovább várakozik a kezelésre, 15 percenként 2000 forint visszatérítést adnak. Ezzel a rendelő dolgozói, orvosai mintegy elismerik a páciens felé, hogy egy kezelésre való várakozás türelem szintjét nem lehet a végletekig fokozni, ugyanez igaz magára a kezelésre is. A rendelő szakavatott orvosai garantálják, hogy a páciensek idejét és türelmét szintén tiszteletben tartják azzal, hogy gyors, precíz és minőségi munkát végeznek.

Legyen az a beavatkozás szájsebészeti fogbeültetés műtét vagy kisebb kezelés.

A biztonságos és precíz beavatkozásokhoz, az implantológiai műtétekhez elengedhetetlen egy olyan professzionális háttér, ami biztosítja a minden körülmények közötti sikeres beavatkozást, nem utolsó sorban pedig pácienseik elégedettségét.

Épp ezért a Czinkoczky rendelő csakis olyan fogtechnikai laboratóriummal hajlandó együtt dolgozni, amelyek világszínvonalú szakmai és esztétikai megoldásokat követnek. Hasonlóan a szájsebészeti beavatkozások, a fogbeültetés során sem engednek a világszínvonalú minőségből, ezért áll egy svéd sebészi motor a beavatkozások hátterében. Az altatásban végzett műtétekhez pedig elengedhetetlen a profi aneszteziológus jelenléte és felügyelete. A szövettani és CT diagnosztikai háttér biztosítása is megoldott. Az online bejelentkezés egy kattintásra leegyszerűsíti a fogorvosi rendelő igénybevételét.