Horoszkóp és párkapcsolat

Párkapcsolati horoszkóp
Párkapcsolati horoszkóp

A csillagjegyünk nagyban befolyásolja azt, hogy kivel tudunk kialakítani párkapcsolatot. A horoszkóp, amiben születtünk nagyban meghatározza a személyes tulajdonságainkat. Ezek pedig kihatással vannak arra, hogy kivel tudunk közeli viszonyba kerülni. A Szaturnusz határozza meg a párkapcsolati karmát, ami alapján láthatjuk, hogy ki is lehet az ideális pár a számunkra.

Ha a Szaturnusz a Kos jegyében áll, akkor nem tudunk kellően megnyílni az adott személy előtt. Mi ellenben azt érezzük, hogy mindent megmutatunk magunkból.

A Bika jegyben lévő Szaturnusz mindig valami félelemmel van a másikkal szemben. Nem tud benne igazán megbízni.

Az Ikrek jegyben előfordulhat, hogy sokkal többet kívánunk meg a partnerünktől, mint amire mi is valójában képesek vagyunk.

A Rák horoszkóp jegyben álló Szaturnusz inkább a jelképes dolgokhoz kötődik. Házasságot és gyermeket akar annak érdekében, hogy minél előbb biztonságban legyen.

Az Oroszlánok igen sokszor érzik, hogy nem tudja őket egyetlen ember boldoggá tenni.

A Szűz jegyűek a párkapcsolatot a leginkább egy feladatnak fogják fel. A Mérlegek szerelmi életében számos csalódásnak kell lennie, hogy az igazira rábukkanjanak. A Skorpiók fizikai szinten tapasztalják meg a párkapcsolatot, a lelki részét a végére hagyják. A Nyilas rá akarja erőltetni másra a gondolatait. A Bakok törekszenek az ideális párkapcsolatra, amit nehéz elérni. A Vízöntőben álló Szaturnusz folyamatos gyanakvást jelent. A Halak a gyengébbek vonzzák, illetve azokat, akik erőfölényben vannak.

Figyeljük mindig a horoszkópunkat, mert a csillagok állása sok kérdésre választ adhat!