Fontos a fogyókúra étrend betartása

Fogyókúra étrend

A fogyókúra általában nem túl kellemes feladat, azonban létezik ízletes fogyókúra étrend és hatékony fogyás természetesen is. A gyors és küzdelemmentes fogyás reményében sokan nyúlnak kétes eredetű fogyasztó készítményekhez.

Naiv gondolat az, hogy létezik tartós fogyás teljes életmódváltás nélkül. A fogyókúra gyorsan egyáltalán nem kizárt, de ahhoz szükséges a kiegyensúlyozott diéta és a rendszeres testmozgás. Vannak olyan diéták, amelyek első hallásra kissé drasztikusnak hatnak, azonban bizonyítottan egészségesek és nagyon jól működnek. Egyik ilyen a 90 napos diéta, amelynek szabályait betartva igazán hatásos a fogyókúra. Valóban igényel önfegyelmet, de 90 nap alatt jelentős súlytöbblettől is meg lehet szabadulni.

Aki kevesebbet akar fogyni, annak elég egy kényelmesebb fogyókúra étrend. Ez általában a szénhidrátok csökkentését vagy elhagyását, a proteinben gazdag táplálékok, valamint a gyümölcsök és zöldségek fogyasztását hangsúlyozza. A legjobb fogyókúra mindenkinek az, amit a legkönnyebben tud betartani úgy, hogy eredményes is.