A meditáció otthon is elvégezhető

Meditációs otthon

Elege van már abból, hogy folyamatosan rohannia kell valahová? Úgy érzi, hogy sohasem fogy ki a teendőkből? Akkor itt az ideje annak, hogy kikapcsolódjon! A meditáció otthon is könnyen kipróbálható, ezért tökéletesen ellazulhat vele. Csupán” negyed órára és egy kis csendre lesz hozzá szüksége. Persze egy családban nem egyszerű ennek a kiharcolása, de legyen kreatív! A lakásnak nem muszáj mindig ragyognia, tehát a takarítás helyett próbálja ki, hogy milyen a meditáció otthon!

A gyerekeket küldje át a nagyszülőkhöz és merjen egy kicsit önzőbbnek lenni! A meditáció otthon az ágyban, lefekvéskor vagy felkeléskor is kipróbálható. Ilyenkor végre csönd lesz, illetve a családtagok sem fogják megzavarni gyakorlás közben. Az is egy jó trükk, ha az ébresztőjét reggel 10 perccel korábbi időpontra állítja be. Így sokkal rugalmasabban tud bánni az idejével. A meditáció otthon hatása szinte rögtön érezhető lesz. A családtagjaival sokkal türelmesebben fog bánni. A gyermekek rosszalkodása sem idegesíti majd annyira.

Úgy fogja érezni, hogy megérte időt szánni a relaxálásra. Akkor sincs gond, ha úgy érzi, hogy az otthoni meditálást nem Önnek találták ki, mert Lengyel Kriszta készséggel segít ebben a helyzetben. Akkor is bátran forduljon hozzá, ha ki szeretne próbálni egy újabb sportágat! A Nordic Walking technika viszonylag hamar elsajátítható, ezért nagy érdeklődés tapasztalható iránta.

A tanfolyamon a tanárnő minden lényeges dolgot elmagyaráz. A résztvevők képesek lesznek néhány napon belül önállóan is sportolni. A Nordic Walking technika elsajátítását követően, az alak is sokkal eredményesebben formálható. A felesleg lassanként eltűnik a testről, hiszen a sportolás közben a karok és a lábak is mozognak. A bot kiválasztásánál nagyon körültekintőnek kell lenni, ezért ebben feltétlenül kérje ki Lengyel Kriszta tanácsát! Vegyen részt a havonta egyszer megszervezett túrán is, mert így olyan emberekkel találkozhat, akik Önhöz hasonló érdeklődéssel bírnak, így könnyebb lesz a Nordic Walking technika elsajátítása is!

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük