A gyerekek a Bogyó és Babóca könyveket választanák

Bogyó és Babóca könyv
Bogyó és Babóca könyv

A gyerekek sok éven keresztül szívesen hallgatják, olvassák azokat a meséket, amelyek érdekes helyszíneken zajlanak és kedves szereplőket jelenítenek meg előttük. A Bogyó és Babóca könyv kínálat meglehetősen széles és úgy tűnik, hogy a bővülő tendenciát a közeljövőben sem fogja meggátolni semmi.

Ennek köszönhetően még sokáig örömüket lelhetik a sorozatban, ami már több mint tucatnyi részt foglal magába. A Bogyó és Babóca könyvek elsősorban annak köszönhetik a népszerűségüket, hogy a hétköznapokban is előforduló problémákat, élethelyzeteket mutatnak be a gyerekeknek. Mindezt olvasmányosan és viccesen teszik, hogy a kicsik megérthessék az ok-okozati összefüggéseket és le tudják vonni a következtetéseket.

A www.book24.hu weboldalon a vásárlásra is lehetőség nyílik. Csupán ki kell választani azokat a köteteket, amelyek még hiányoznak az otthoni Bogyó és Babóca könyv kollekcióból. A gyerkőc biztosan örömmel fogadja az új történeteket, hiszen minden rész mélyebb, átfogóbb betekintést enged a főszereplők mindennapjaiba.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük