Sokféleképpen használható a bója

A bójákat sok gyakorlathoz fel lehet használni

A statisztikák azt mutatják, hogy már Magyarországon is egyre nagyobb az elhízott személyek száma. Sajnos ez nemcsak a felnőtteket érinti, hanem a gyermekek között is elég gyakran előfordul az átlagosnál nagyobb testsúly. Kétségtelen, hogy ennek az egyik oka a kevés mozgás.

A baj elkerülése érdekében, érdemes kicsit komolyabban venni például a tornaórákat. Számtalan gyakorlathoz használható a bója, ami a capetansport.hu weboldalon sokféle változatban, színben fellelhető. Érdemes a gyakran nem túlzottan kedvelt testnevelés órákat ilyesmivel is feldobni egy kicsit, hiszen nem mindegy, hogy a gyerekek milyen kedvvel vesznek részt a gyakorlatokban. Persze nemcsak az érdekes színek miatt éri meg a bója alkalmazása.

Igen stabil és úgy van kialakítva, hogy többféleképpen lehessen alkalmazni, a bevágásoknak köszönhetően pedig biztosan megtartja a tornabotokat. A segítségével végezhető edzések sokat segíthetnek abban, hogy a gyerekek jobban megmozgassák magukat és így kisebb legyen a rizikója annak, hogy túlsúlyosak lesznek.