Többféle gél lakk szett van a webshopban

gél lakk szett
gél lakk szett

Kezdetben a pompás, csillogó zselés körmökhöz csak a szalonokban lehetett hozzájutni. Ez azonban mára már teljesen megváltozott, főleg, ha van otthon egy kitűnő gél lakk szett legalább az alapeszközökkel és alapanyagokkal. Ilyen szetteket már szinte bárhol lehet vásárolni, de persze érdemes olyan helyet kiszemelni, ahol minőségi, eredeti termékek kaphatóak.

Az ekszerem.hu webáruházban olyan márkák képviseltetik magukat, mint a közkedvelt Diamond Nails vagy Moonbasa. Ha pedig megvannak a legfontosabb eszközök, akkor már el is kezdhetjük az otthoni körömápolást professzionális termékekkel. A webshopban többféle gél lakk szett megtalálható, így mindenki olyat választhat, ami azokat a kellékeket és anyagokat tartalmazza, amelyekre szüksége van. Az egyszerűbb fajta tartalmaz gél lakkot, fedőlakkot, körömreszelőt, bőrfeltolót és ápoló olajat.

Kapható itt olyan gél lakk szett is, amihez már UV/LED lámpa is jár. Aki még nem rendelkezik lámpával, annak ez a szett kiváló választás, hiszen tudjuk, hogy a műköröm ez alatt képes megkötni.