Sokan rettegnek a bőrgyógyásztól, pedig nincs miért

Fájdalommentes bőrgyógyászati kezelés
Fájdalommentes bőrgyógyászati kezelés

A bőrünk ápolása és egészségének megőrzése igen fontos dolog, hiszen a bőr nyújt védelmet a szervezet számára a külső tényezők ellen. A bőr akadályozza meg a baktériumoknak és egyéb kórokozóknak a szervezetbe jutását. Azonban, ha sérült vagy nem egészséges, akkor nem tud megfelelő védelmet biztosítani.

Rengeteg betegség támadhatja meg a bőrünket. A gombás fertőzésektől kezdve, a különböző daganatos elváltozásokig. Ezek azonban megfelelő kezeléssel megelőzhetőek vagy megszüntethetőek. Ehhez azonban fontos, hogy rendszeresen eljárjunk szűrésekre, vizsgálatokra.

A bőrgyógyászati vizsgálatok fájdalommentesek, ezért nem kell tartani tőlük. Sokan azért nem mernek elmenni az ilyen kezelésekre, mert attól tartanak, hogy hatalmas kínokat kell kiállniuk. A G1 intézet szakorvasaihoz bátran fordulhat, bármilyen jellegű bőrproblémával.

Az egészségügyi kezelések és szűrések mellett, esztétikai beavatkozásokat is végeznek. Ezek is fájdalommentesek, hiszen a legmodernebb eszközöket és technikákat használják a bőr megfiatalítására, megszépítésére.