Előzze meg a penészes fal kialakulását!

Mit tehet a penészes fal ellen?
Mit tehet a penészes fal ellen?

A penészgombák és azok spórái mindenhol megtalálhatóak, de ahhoz, hogy le tudjanak telepedni, bizonyos feltételek szükségesek. Az egyik ilyen feltétel a nedves, magas páratartalmú levegő, ami előidézi a penészes fal megjelenését.

Ezek nemcsak a lakások szépségét ronthatják el, de károsak lehetnek az ott lakók egészségére nézve is. A penész eltávolításának számos módszere ismeretes. Csökkenthetjük kialakulásokat házi praktikákkal is, de ha ezek nem válnak be, szükséges egy jól működő páramentesítőt megvásárolni.

Szerencsére rengeteg ilyen készüléket forgalmaznak és értékesítenek manapság, de ha már beszerzünk egyet, érdemes a minőségre is odafigyelni. A lakásokban megjelenő nedvességnek számos oka lehet, ilyenek például a beázás, a szennyvíz vezetékek szivárgásai, a páralecsapódás, a beltéri ruhaszárítás.

A penészes fal tisztítása nem bonyolult, de érdemes a kiváltó okot megszűntetni. A bolthely.hu weboldalon különböző páramentesítőket vásárolhat versenyképes áron, amelyekre a cég garanciát is vállal.