Öntanuló rendszerű lapos bojler

lapos bojler
Lapos bojler

Ha biztosítani szeretnénk az otthonunkban a meleg vizet, akkor több lehetőség között válogathatunk, ami a technikai megoldásokat illeti. A lapos bojler egyértelműen hatásos ebből a szempontból, ezért megéri kiaknázni a képességeit. Egy olyan innovatív készülékről van szó, ami hosszú élettartammal és egyedi fűtési mechanizmussal van felvértezve.

A minimális helyfoglalása miatt kerül sokak látókörébe, de bárkinek elnyeri a tetszését, aki kicsit közelebbről megismeri a tulajdonságait. A belső felülete zománcozott, ezáltal elkerülhető a korrózió kialakulása és a fémszerkezet amortizációjának a kockázata. A lapos bojler külső burkolata acéllemez és klasszikus fehér színnel kerül értékesítésre.

A Thermex Flat Smart IF 50 elektromos vízmelegítő B energiaosztályba sorolható és 42 literes űrtartalommal rendelkezik. Választható 3 féle használati mód. Hagyományos, fagyvédelmi és okos (öntanuló) üzemre egyaránt képes a lapos bojler. Egyértelműen ez az utóbbi biztosítja a leginkább alacsony energiaigényt, miközben maximálisan kiszolgálja a felmerülő igényeinket.