Minden évszakban hasznos a szélvédőmosó folyadék

szélvédőmosó folyadék
Szélvédőmosó folyadék

Amikor a kocsi kormánya mögött ülünk, akkor nagyon fontos, hogy a szélvédőn jól kilássunk. A téli időszakban gyakran előfordulhat, hogy korán reggel vagy este az üveg jegesedését tapasztaljuk. Van, amikor csak a kaparó segít ennek a bevonatnak ez eltávolításában, de gyakran a szélvédőmosó folyadék alkalmazása is megoldást nyújt.

A kifejezetten téli körülményekhez létrehozott termékek ugyanis alkoholt tartalmaznak, így gyorsan feloldják a vékonyabb jégréteget és megakadályozzak annak ismételt kialakulását, legalábbis bizonyos ideig. A szélvédőmosó folyadék előnye ugyanakkor ennél tágabb keretek között is kiaknázható.

A nyári időszakban gyakori, hogy lepkék, különféle éjszakai rovarok kenődnek az üvegre és gátolják a kilátást. A szimpla víz nem képes eltüntetni a zsíros szennyeződéseket, viszont a kimondottan erre a célra létrehozott egyedi adalékokkal dúsított szélvédőmosó folyadék már ideális a feladatra. Többféle kiszerelésben, eltérő illatosítással választhatjuk ki ezeket a hungarolube.hu oldalon.