Mozgásban tart a Fisher Price szörnyecske

fisher price szörnyecske
Fisher Price szörnyecske

A babák szeretik magukkal vinni az összes játékukat a sétákra, kirándulásokra, a homokozóba és a játszótérre. Ez néha nagyon kényelmetlen, mert mindig elfelejthetünk valamit. A gyerekek és a szülők egyaránt imádni fogják a Fisher Price szörnyecske játékát. Elég csak a babakocsihoz kötni, hogy ne maradjon az udvaron.

Ez a vicces szörnyeteg érdekes arccal és eredeti frizurával rendelkezik, ami örömet fog okozni a gyermekének. A játék stabil zsinórjának köszönhetően, mindenhová elkíséri a kis totyogót, ahová csak megy. A vidám földönkívüli gurul, forgatja a fejét, ugrál és mozgatja a kék szirmait, hogy rengeteg módon szórakoztassa a soha nem fáradó örökmozgót. A Fisher Price szörnyecske kiváló minőségű műanyagból készül és nem mérgező festékkel van bevonva, így nem károsítja a gyermeke egészségét.

Ez a szörnyeteg mindenhová követni fogja a gyermekét, mivel imádja, ha húzzák és vonszolják. A Fisher Price szörnyecske élénk színei, a vicces hangok és a különböző textúrák segítenek fejleszteni a baba képzeletét.