Zenélő ébresztőóra gyerekeknek, a könnyű ébredésért

zenélő ébresztőóra gyerekeknek
Zenélő ébresztőóra gyerekeknek

Sok kisgyermek már egészen zsenge korban megtapasztalja a koránkelés kellemetlenségét. A bölcsibe, oviba vagy iskolába időben el kell indulni, ezért bizony korán kell kelni. A zenélő ébresztőóra gyerekeknek azonban megédesíti a korai órákat, hiszen jobb arra ébredni, hogy a mesebeli lényekkel díszített időmérő „szól” nekik.

A Djeco minden termékére, így az óráira is jellemzőek a kifinomult vonások, különleges, meseszép ábrák. Van, amin a dzsungel vad cicusait lehet megcsodálni, míg a másik fajtán egy bátor űrhajós szeli át az égboltot, az óra számlapját pedig űrhajók és rakéták díszítik. A zenélő ébresztőóra gyerekeknek halk kvarc szerkezete nem fogja zavarni a lurkót alvás közben és egy gombbal kikapcsolható az ébresztés funkciója.

A zenélő ébresztőóra gyerekeknek egyszerű óra és perc mutatójával a csemeték könnyen megismerkedhetnek az idő fogalmával. Nagyon szép és hasznos egy ilyen óra, ráadásul a gyerekszoba csodás dísze is lesz. Karácsonyi ajándéknak is tökéletesen megfelel az ilyen óra.