Elektromos kötözőgéppel lendületes a munka

elektromos kötözőgép
Elektromos kötözőgép

Számos olyan kerti munkafolyamat van, ahol a fel- illetve az odakötözésnek óriási szerep jut, máskülönben a haszonnövények növekedési, terjedési iránya is kaotikussá válhat, nem várt helyeken törhetnek az ágak és ezen eseményekből kifolyólag a terméshozam is lényegesen megcsappan.

Az elektromos kötözőgép rendkívül hasznos segítő lehet a szőlőültetvényeken, ahol a kötözési eljárásra mindig kivételes gondot fordítanak a termelők.

Az innovatív berendezés nagymértékben megkönnyíti az eljárást, hozzávetőlegesen 5-ször gyorsabban is lehet általa haladni a munkával. A penda.hu webáruházban akkumulátoros kivitelben is kapható elektromos kötözőgép, ami roppant praktikus a nagyobb földterületeken.

Egyetlen töltéssel az elektromos kötözőgép több ezer kötést el tud végezni, aminek a száma a zsinór hosszától is függ. A kézi céleszköz csekély súlyának és fogantyújának kényelmes kialakítása könnyen kezelhetővé teszi. Egész műszak alatt nem fárad el a kéz, így lendületesen, gond nélkül folyhat a kötözés.