Michelin téli gumi – ha lefagyna a mosolya

Michelin téli gumi a biztonságos vezetésért
Michelin téli gumi a biztonságos vezetésért

Aki igényes, minőségi gumiabronccsal szereti szelni az utakat, az már biztosan hallott erről a márkáról. A Michelin téli gumi gyártása több szinten ellenőrzött körülmények között történik, így Ön mérget vehet rá, hogy csakis minőségi terméket fog kézhez kapni, ha beruház rá.

Mivel hosszú élettartamú és a fogyasztást is csökkenti, a Michelin téli gumi ár-érték szempontból kimondottan főnyereménynek számít. Példának okáért itt van a Michelin zöld abroncsa, mely képes több százalékkal is lecsökkenteni a fogyasztást, ami hosszú távon nem csak a tulajdonosnak kifizetődő.

A cég szakembereinek precizitásának hála a Michelin téli gumi stabil és biztonságos társa lesz az utazásban. Az sem véletlen, hogy a tesztversenyeken mindig a dobogó környékén találhatóak ezek az autógumik.

Ráadásul a cég nem csupán a személyautók tulajdonosainak jár a kedvében, hiszen a kisteher és terepjárók is kivehetik a részüket a jóból. Egy biztos: ha Michelin téli gumi kerül a kosárba, akkor egyúttal életbiztosítást is kötött, amíg a zimankó tart.