Kényelmes babafülbevaló drágakövekkel!

Kézzel készített, apró, drágakövekkel díszített. Mi lehet ez? 14 és 18 karátos babafülbevaló vásárolható online a whiteandblack.hu webáruházból vagy személyesen az ékszerüzletből. Ismerje meg a valódi drágakövekkel, gyöngyökkel és gyémántokkal díszített, nemesfémből készített ékszerkollekciókat! Válogasson kedvére vagy rendeljen olyat, amilyen még nincs a készletben!

Egyedi elképzelések szerint is készíttethet ékszereket, amelyeket a White & Black szakemberei saját kezűleg fognak megalkotni a kedves vásárlónak. Milyen legyen a babafülbevaló? Mindenképp fontos olyat választani, ami nem túl nagy, biztonságosan és jól zárható, hogy ne sértse a pici bőrét vagy ne szórja el. Ma már annyiféle alakú és anyagú van, hogy szinte lehetetlen dönteni. A bedugós, stekkeres fülbevaló inkább a nagyobb gyermekeknek ajánlott, mert ezek ugye hátul zárhatóak és könnyedén felsérthetik egy újszülött bőrét.

A pici karika vagy a francia kapcsos fülbevalók már jóval kényelmesebbek, apró kövekkel díszítve pedig mesések, nemcsak praktikusak, de szépek is. A csodás babafülbevaló mellett, természetesen a medál készítés a szolgáltatások körébe tartozik, amelyeket a White & Black ékszerüzlet kínál a vásárlóknak. Lepje meg gyermekeit egy egyedi, ezüst, sárga, rose gold vagy fehér aranyból készült medállal, amit az Ön elképzelései szerint alkottak meg! A klasszikus formáktól kezdődően egészen a legmodernebb stílusig, csupán a képzelet szabhat határt. Végigböngészve a webáruház kollekcióit, biztosan ihlettet kap! A medál készítés azonban időigényes, ezért fontos, hogy már jóval az ajándékozás pillanata előtt megrendelje azt.

Mivel minden nemesfémből készült ékszer kézzel készült, ezért 5-6 hét is eltelik a megrendeléstől számítva. Az árért sem kell aggódni, sőt, az otthonról hozott arany vagy a törtarany is felhasználható, színtől és finomságtól függetlenül. A napi legmagasabb árfolyamot alapul véve beszámítják az új ékszer árába, így Önnek majd kevesebbet kell fizetni. Egyéb tudnivalóról a medál készítéssel kapcsolatosan, érdeklődjön a 06/1-210-56-24 számon!