Kábítópisztoly a szédületes hatásért

Kábítópisztoly

Az állatokkal szembeni brutális bánásmód valamint megfélemlítés, esetleg a kínzás fogalmát kimerítő cselekedetek napjainkban a civilizáció íratlan szabályai mellett, már törvény által is tiltva vannak. A kábítópisztoly használata fájdalommentes az állatnak, ebből kifolyólag sokkal inkább állatbarát, mint más ilyen célra használt módszerek, segédeszközök.

Használatához nincs szükség engedélyre és mondhatni, hogy az egyik legbiztonságosabb módszer. Kalibere 9 x 17 mm, rozsdamentes és biztonságos nikkel bevonatú markolattal rendelkezik. A kábítópisztoly fokozott biztonságát támasztja alá, hogy a nem kívánt elsülés megelőzése érdekében, csupán a ravasz teljes lenyomásával sül el a pisztoly, illetve a hexagonális formai kivitelezés a pisztoly végén megakadályozza, hogy elguruljon.

Alaphelyzetben sertés fejbelövésére használják, viszont hatékony lehet szarvasmarha esetében is. Amennyiben biztonságos használatra vágyik és egyben szeretné megkönnyíteni a disznóvágást, oly módon, hogy elkerülje az állat szenvedését, a Blitz kábítópisztoly tökéletes választás.