Akkus ütvefúró és a siker garantált

Akkus ütvefúró

Otthon végzett hobbi szintű barkácsolásnál vagy a munkahelyen végzett rutinszerű szereléseknél egyaránt előfordulhat, hogy a munkavégzés helye távolabbra esik bármilyen elektromos csatlakozótól és ez meggátolja a további előrehaladást.

Ezt a gondot áthidalja a Hitachi akkus ütvefúró, amivel garantált a gyors munkavégzés is, a könnyű, kompakt szerkezete, na meg a 2100-as percenkénti fordulatszám révén.

A szénkefementes motor 40%-al növeli a szerszámgép élettartamát, a hagyományos motorral felszerelt típusokhoz képest, valamit szintén a motornak és az optimalizált fordulatszámnak köszönhetően, a kategóriájában a legnagyobb nyomatékkal rendelkezik a Hitachi akkus ütvefúró.

Még inkább a könnyű használatot elősegítendő az oldalfogantyú és az RFC, ami leállítja a motort, ha a bit, fúrás közben akadályba ütközik, megvédve használóját a kézre ható csavaró erőtől. Ne is gondolkodjon tovább, hanem bátran válassza a Hitachi akkus ütvefúrót és kapcsolat nélkül is nyugodtan végezheti dolgát, ezzel a megbízható munkaeszközzel!