Zárnyitás pénztárcabarát áron

Zárnyitás költséghatékonyan

Az ajtózár elromlása sok kellemetlenséget okozhat. Az elkerülhetetlen bosszankodás mellett, anyagi költségekkel is számolni kell. Szolgáltatásaink igénybevételével a zárnyitás költséghatékonyan történik. A segítségnyújtás, a telefonhívás után 30 percen belül várható, kiszállási díj fizetése nélkül. A munkafelmérés szintén díjmentesen történik.

A gyorsaság és költséghatékonyság a munkafolyamatra is jellemző. A szakképzett munkásoknak köszönhetően, a zárnyitás olykor percek alatt megoldható, a helyzettől és a szerkezet típusától függően. A szakemberek különleges esetekben munkadíj nélkül vagy féláron dolgoznak, például egy lakásban ragadt kisgyermek esetében.

Nyugdíjasok és diákok is kedvezményesen vehetik igénybe a szolgáltatást. Több ajtózár kinyitásakor szintén kedvezmény jár. Amennyiben elveszítette a kulcsokat, kizárta magát a lakásból vagy bármilyen egyéb zárral kapcsolatos probléma merül fel, bízza a megoldást a cég munkatársaira! Szaktudásuknak nemcsak a zárnyitás, hanem javítás vagy csere esetében is hasznát veheti.