Hangulatos ágyneműhuzat az évszaknak megfelelő mintákkal

Virágmintás ágyneműhuzat
Virágmintás ágyneműhuzat

A hálószoba hangulatát meghatározó textíliák kiválasztásakor érdemes odafigyelni a színek összhangjára, hiszen ezek harmonikus hatást kell sugározzanak!

Az ágyneműhuzat vásárlásakor, az évszaknak megfelelő mintás garnitúrákat is választhat. A tavasz hangulatát keltő zöld, rózsaszín és fehér árnyalatú, virágmintás anyagok azt az érzést kelthetik, hogy egy tavaszi virágokkal teli mezőn fekszik.

A nyári évszak esetén érdemes a melegebb színű textíliákat használni, mint a piros, a sárga és a narancssárga, az ilyen színű virágmintás ágyneműk visszahozhatják a gyerekkori, véget nem érő nyári napok hangulatát. Az őszi hangulat megteremtésében ugyancsak a meleg árnyalatok domináljanak a hálószobában.

A levélmintás őszi avart imitáló textíliák azt az érzést kelthetik, hogy egy színes levéltakaró biztosítja a nyugodt pihenést. A téli árnyalatok a piros, a zöld, az ezüst és a fehér a karácsonyi ágyneműhuzat legszebb színei. Vásároljon a Dizon oldaláról, az évszakhoz és hangulathoz illő minőségi ágyneműket és élvezze a zavartalan pihenést!