Makro detektor fémkereső, profizmus megfizethető áron

Makro detektor fémkereső profiknak
Makro detektor fémkereső profiknak

A profi kincsvadászok már nem elégednek meg a kezdőknek ideális, kevesebb tudással bíró fémkeresőkkel. Nekik profibb, megbízhatóbb eszközökre van szükségük.

A Makro Detektor fémkereső ugyan nem tartozik a legdrágább detektorok közé, de tudását és tulajdonságait tekintve, megegyezik a csúcstechnológiát képviselő berendezésekkel. Mivel igen kedvező az ár-érték aránya, ezért nagyon népszerű, úgy a profi kincskeresők körében, mint azok között, akiknek a fémdetektor a munkaeszközük.

Gyakran alkalmazzák ugyanis a Makro detektor fémkeresőt régészeti feltárások során is. Kiválóan érzékeli a vasat és a nemesfémeket egyaránt. Érzékenysége állítható, ezáltal egyes fémcsoportokat ki is szűrhetünk.

Így, ha minket kifejezetten a nemesfémek érdekelnek, akkor beállíthatjuk úgy is, hogy a vasat ne jelezze. A Makro detektor fémkereső a talaj mélyebb rétegeiben is megtalálja az elrejtett relikviákat, fémpénzeket és a különböző ékszereket. Így a kincsvadászok és a szakemberek is eredményesen használhatják a szerkezetet.