Hamar elfogy a kökény pálinka

Kökény pálinka

Sokszor meglepődünk, amikor halljuk, hogy mindenféle gyümölcsből készítenek pálinkát. Bizony, a kökény pálinka népszerű az itókát kedvelők körében. Csupán egy nagyon kicsit vad, de inkább szelíd.

Könnyedén fanyar ízű, tartalmaz egy kis vaníliát, kevés szegfűszeget, picurka citrust és máris készen van. Gyártója a Lunczer Pálinkák, megvehető a palinkam.hu webáruházból. 46%-os az alkoholtartalma, félliteres kiszerelésben kapható. Ha igazán valami különlegességgel szeretné a vendégeit meglepni, akkor ez a kökény pálinka a legideálisabb választás. Ha megrendeli a webáruházból, rövid időn belül házhoz szállítják Önnek. Ezután már csak kínálgatni kell és fogadni az elismerő, dicsérő megjegyzéseket. Örömmel konstatálhatja majd azt is, hogy milyen gyorsan ki fog ürülni az üveg.

Ezután jöhet a következő üveg kökény pálinka a webáruházból! Ünnepekre, családi összejövetelekre, fogadásokra megfelelő választás ez az ital. Természetesen az a jó, ha van választék, tehát érdemes több ízben rendelni az internetről.