160×200 ágy rengeteg kivitelezésben

160×200 ágy

A lakás egyik legfontosabb bútora kétségkívül az ágy, hiszen ezen lehet kipihenni a fáradalmakat, itt lehet feltöltődni a következő napra. A 160×200 ágy a legnépszerűbb méretű alkalmatosság, hiszen ezen már kényelmesen elfér két ember is, de mégsem foglal el túl nagy helyet. Ideális mindenféle hálószobába, de a gyerekszobába is kitűnő.

Természetesen ezen a téren is óriási a választék, mind a minőség, mind pedig az ár terén. Kaphatóak nagyon drága franciaágyak, de találhatóak elfogadható áron is kiváló minőségűek. Ha az utóbbi típust keresi, akkor nézzen körül a butorpiac.hu webáruházban, ahol óriási választékban találhat ágyakat!

Aki szeretné a természetet testközelből érezni, annak a fenyőből készült változat lesz a legjobb megoldás, de a kárpitos és a boxspring 160X200 ágy is kitűnő választás. A pihentető alvás elengedhetetlen, de az esztétikai szempontok sem utolsók az ágy esetében. Nézzen körül az online bútorüzletünkben és válassza ki a lakásának és az ízlésének megfelelőt! Az akciókat se hagyja ki!