Elegáns jellegű tepsi fedővel

Tepsi szett
Tepsi szett

Sok finomságot szoktunk tepsiben készíteni és a legtöbb esetben nem fogyasztja el a teljes mennyiséget a család, ezért eltároljuk másnapra. Annak elkerülése érdekében, hogy az adott ennivaló kiszáradjon, a tepsi fedővel ideális választás.

Sajnos, nem minden háztartásban van ilyen praktikus eszköz, ott általában fóliával takarják le a megmaradt ételt és úgy helyezik be a hűtőszekrénybe. Önnek viszont nem kell ilyen taktikához folyamodnia, mert az edenyshop.hu internetes üzletben kapható termékek között megtalálható a tepsi fedővel, amit pár egyszerű kattintással megrendelhet.

A Berlinger Haus tepsi műanyag tetővel van ellátva, ami rögzíthető, nyitáskor pedig könnyen lepattintható. Szénacél tepsiről beszélünk, amelyik háromrétegű tapadásmentes bevonattal van ellátva. Ez a felület megóvja a benne készülő ételeket a lekozmálástól.

Rendkívül előnyös ez a tepsi fedővel, hiszen a műanyag fogantyúk segítségével még egy buliba is átvihetjük a sülteket. Bronz színe igazán elegáns jelleget kölcsönöz ennek a kelléknek.