Antikvárium, a könyvek világa

Könyvek, folyóiratok, újságok az Antikvár kínálatában
Könyvek, folyóiratok, újságok az Antikvár kínálatában

Mondják, aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet. Mit mondhatunk arra az emberre, aki a könyveket szereti? Nyugodtan kijelenhetjük, aki szereti a könyveket intelligens, véleménnyel rendelkező, olvasott embernek tekinthetjük, aki egy teljesen más dimenzióban rezeg, mert mindaz, amit a könyvek által önmagába szívott meglátszik mondatain, cselekedetein.

A 21. század egyik óriási hátránya, hogy szinte kiiktatjuk az olvasást, mindent a legegyszerűbb vizuális formán szívunk magunkba, képeken, videókon, filmeken keresztül. Nem tudjuk értékelni az antikvárium meghitt családias melegségét, ahol minden a betűkről és a mondatokról szól. Egyszóval, minden negatív felhang nélkül, információszerzéskor a könnyebb utat választjuk.

Sőt, annak ellenére, hogy még maga az internet is sokkal inkább szöveges műfaj, egyre több és több keresés történik a videókra, kisfilmekre, míg a szöveges tartalom egyre inkább háttérbe szorul.

Ezt a növekvő tendenciát csak úgy lehet megállítani, ha ismételten felfedezzük az olvasás nyugalmát, annak könnyen magával ragadó szenvedélyes voltát, már gyerekkortól kezdve.

Az Antikvár antikvárium e tendencia elősegítését tűzte ki célul, könyv választéka óriási, gyerek és ifjúsági könyvek, képregények, irodalmi, folyóiratok, újságok mindenkinek ízlése és érdeklődési körének megfelelően.

Még ki sem kell lépni a lakásból ahhoz, hogy e könyveket, folyóiratokat beszerezzük, az internet kényelme elhozza számunkra a könyveket és az Antikvár oldalán egyszerűen megrendelhetjük, otthon pedig átvehetjük és kényelmes, ismerős környezetben hódolhatunk az olvasás szenvedélyének.