A RelaxEnne kezelés jótékony hatásai

RelaxEnne kezelés
RelaxEnne kezelés

Úgy érzi, hogy felgyűlt a stressz, és folyamatosan csak rohanásból áll a napja? Akkor ideje egy kis figyelmet fordítania önmagára, hiszen olykor mindenkinek szüksége van a kényeztetésre.

Hallott már a RelaxEnne kezelés jótékony hatásairól? Több szinten is kifejti a pozitívumait, ugyanis egyrészt nyugtatja az idegrendszert, ezáltal pedig sokkal kiegyensúlyozottabbá válik a mindennapok során.

Másodszor, mivel a bőr állapota is nagyon fontos, remekül hidratálja azt a kezelés. Végül, de nem utolsósorban, a kiegyensúlyozottság érdekében a teljes szervezet harmonizálása a cél, amely által nemcsak a mindennapok lesznek kényelmesebbek, hanem az alvással sem kell többé küzdenie.

A kezelés menete nagyon összetett, így 60 percet tart. A RelaxEnne kezelés ellazítással és tisztítással kezdődik, majd ezt követi a peelingezés. Következő lépésként a bőr harmonizálása következik, amelyet egy harmonizáló masszázzsal ér el a szakember. Ha mindez készen van, akkor a visszavezetéssel zárul le a kezelés, és frissen, relaxáltan távozhat.