A kullancsriasztó spray még városon is jól jöhet

Kullancsriasztó spray
Kullancsriasztó spray

Sokan gondolják azt, hogy kullancsveszély csak az erdőkben, mezőkön van, azonban tudni kell, hogy a városban lévő fákon, bokrokon, zöld területeken is élnek, így bármikor, akár iskolába, munkába menet is részünk lehet egy nem túl kellemes találkozásban.

Azonban kullancsriasztó spray használatával ez könnyedén megelőzhető, ugyanis csak be kell permetezni a szabadon lévő bőrfelületeket és az apró vérszívók messze el fognak kerülni bennünket. A kullancsriasztó spray illata számunkra nem kellemetlen, sőt, vannak kifejezetten jó illatú, illetve illatmentes változatok is, azonban a veszélyes betegségeket hordozó ellenségeink nagyon nem szeretik, így biztonságban tudhatjuk magunkat.

Szerezze be Ön is és főleg a nyári időszakban használja rendszeresen, hogy egy nehéz nap után hazaérve, ne érhesse meglepetés és ne kelljen a sürgősségi osztályon töltse a megérdemelt pihenő idejét! Hiszen a kullancs csak speciális csipesszel vehető ki biztonságosan és a beavatkozást még egy injekció is követni fogja, amit elkerülhetünk, ha a kullancsriasztó spray gyakran használatba kerül.