Webáruház motorok összehasonlítása – Melyik a neked való?

Aki online kereskedés beindítása előtt áll, nyilvánvaló, hogy a webshopját működtető számtalan lehetőség közül a szerinte legjobbat szeretné kiválasztani. Alapvetően három irányba indulhat el a leendő online kereskedő: saját rendszert fejleszt ki, egy jól bejáratott open source webshop motort választ vagy bérel egy kész rendszert.

Ha bővebben is érdekel a folyamat, kattints IDE! A saját webshop fejlesztése azért előnyös, mert gyakorlatilag bármit megvalósíthatsz, amit megálmodsz. A hátránya az, hogy ehhez szükséges egy profi gárda, aki sok munkával kivitelezi és üzemelteti, és ez sok pénzbe kerül. Ezt a luxust pedig csak a nagyok engedhetik meg maguknak.

Amennyiben nem tartasz még ezen a szinten, akkor célszerű a másik két opció közül választanod. Megfizethetőbb az elindulás és a működtetés az open source webshop motorok esetében. Ezek rendkívül fejlettek, fenntarthatóak és gyorsan reagálnak a trendek változására. Nem véletlenül örvendenek hatalmas népszerűségnek, ezért is jelentenek jó választást.

Kész webáruház bérlése

Ez mindenkinek egy valóban kulcsrakész megoldást jelent, ennél az opciónál egyáltalán nem kell a technikai dolgokkal foglalkoznod, sem kódolással, kiegészítő modulok telepítésével, szerverbeállításokkal, tárhellyel stb. Ha minél hamarabb és a lehető legkedvezőbb anyagi feltételekkel szeretnél online üzletelésbe kezdeni, akkor ez számodra az optimális megoldás.

Sok vállalkozástól bérelhetsz ma már webáruházat, de a az összes közül talán a Viltor az, amit érdemes választanod. Innen havi pár ezer Forintért már kapsz online üzletfelületet, tehát anyagilag is megéri. Emellett tudnod kell, hogy minden webshop bérlési ár tartalmazza az összes webáruház funkciót, nincsenek eltérő tudású csomagok.

Azért előnyös ez a lehetőség, mert így egyetlen funkcióról sem kell lemondanod amiatt, mert esetleg nem tudod megfizetni. Nagyon keveset tér el egymástól a webshop csomagok ára, mégpedig kizárólag a feltölthető termékek darabszámában és az előfizetői időszakban. Nyilván, hosszabb kölcsönzési időre kevesebb a havi díj.

A webshopbérlés előnyei

A Viltornál minden ár bruttóban van kiszámolva, nem kell rejtett költségekre, további díjakra vagy bonyolult csomagösszeállításokra számítanod. Minden egyes webáruház csomaggal elérhető az összes webshop arculat, ráadásul ezek okostelefon barát jellegűek.

A webáruházak biztonságos, HTTPS protokollal érhetőek el, a webshop készítés ára magába foglalja a tanúsítvány árát is a teljes kölcsönzési időszakban. Van még egy hatalmas előnye annak, ha a Viltor cégtől szándékozol webáruházat bérelni. A vállalkozás a megrendelés előtt biztosít számodra egy 20 napos próbaidőszakot, teljesen díjmentesen és kötelezettségek nélkül.

Tehát nem kell arra gondolnod, hogy a próbaidőszak lejárta után köteles leszel bérelni a cégtől. Amennyiben úgy érzed, hogy a kapott 20 nap nem volna elég, csak jelezned kell, és a szakemberek meghosszabbítják azt. Az éles webáruházad is a próbaidőszak alatt tesztelt webshop lesz, ami azt jelenti, hogy minden feltöltött adat és beállítás megmarad az éles webshopban is.