Vászonfotó különleges effektekkel, stílussal

Vászonfotó a falra
Vászonfotó a falra

Egy szép hegyi táj, egy csodás városnéző körút, vagy a család legkedvesebb állata, ezek azok a dolgok, amelyekről szeretünk emléket megtartani. Legtöbb esetben ezek az emlékek fényképként végzik a fiók mélyén, de nem muszáj így legyen.

Kedvenc élményeinket vagy állatainkat gond nélkül magunk mellett tudhatjuk a vászonfotó segítségével. Azonban, ha szeretnénk még egyedibbé varázsolni az élményeinket, gond nélkül használhatunk különleges effekteket vagy absztrakt módszereket.

Egy csodás panorámaképet kirakhatunk akár több részből, de még érdekesebb, ha mozaikból készítjük el. Családi fotóinkat montázs formában tehetjük fel a falra, egymás melletti vagy szétszórt elrendezésben.

A fotók egyediségének kiemelése érdekében, különböző effekteket használhatunk fel, mint például a szín vagy árnyék kiemelés, fekete-fehér vagy szépia. A vászonfotó még attól is egyedi lehet, hogy miként illesszük fel a helyére. Egy többrészes kép esetében ez lehet jobbról-balra, fentről-lefelé vagy ferdén, itt már csak a képzelőerőnkön múlik minden.