Új negyed épül fel a Corvin bevásárlóközpont mögött

Búvóhely a Corvin negyedben
Búvóhely a Corvin negyedben

Budapest városában minden megtalálható, amit az ember el tud képzelni. A bevásárlóközpontok, látványosságok, múzeumok és egyéb lehetőségek mellett, azonban a búvóhelyet keresők is megtalálják azt, amire vágynak.

A Corvin bevásárlóközpont mögött lehetősége van arra, hogy lefoglaljon egy szobát a párjával, akár csak 2 órára is, valamint a fizetés terén is csak annyit kell kiadnia, amennyit itt tartózkodik!

Ez nagyon jó ajánlat, ugyanis a legtöbb helyen ki kell fizetnie egy egész nap árat még akkor is, ha nem marad sokat. A budapesti búvóhelyek azok számára lettek kialakítva, akiknek nincs hol eltöltsenek egy romantikus délutánt vagy akár éjszakát. A diszkréció biztosított, akárcsak a modern és szép szoba, mindennel felszerelve.

A foglalás most megtörténhet telefonon keresztül, nagyon gyorsan és egyszerűen. Lepje meg a párját Valentin nap alkalmával egy izgalmas randis élménnyel, vagy csak élvezzék az együttlétet egy fárasztó és hosszú munkanap után úgy, hogy közben senki sem zavarja meg Önöket!