A testheveder legyen kényelmes és ergonomikus!

Kényelmes testheveder

Minden magasban dolgozó ember tudja, hogy mennyire fontos a biztonság mellett a megfelelő kényelem is ahhoz, hogy órákon keresztül jól menjen a munka.

Ezért testheveder vásárlásakor figyelembe kell venni azt is, hogy minél kényelmesebb és testhezállóbb legyen, hiszen a munkahelyzet helyes beállítása által, sokkal könnyebben tudjuk végezni a feladatunkat. Egy komolyabb testheveder ugyanakkor használható leesés védelmi eszközként, mászáshoz, ereszkedéshez, kötéltechnikához, mentéshez is. A maximális kényelem érdekében az sem mindegy, hogy milyen anyagból készül. Fontos, hogy lélegző és antibakteriális anyagból legyen, ugyanakkor az ergonomikus kialakítás sem elhanyagolható szempont.

A könnyebb ellenőrzés érdekében, az öltéseknél a nagy teherbírású és UV-álló fonalak kontrasztos színűek. Másik lényeges dolog, hogy a gyűrűk alumíniumból vagy mindenképp rozsdamentes anyagból készülnek. Nálunk többféle testheveder közül választhatja ki az Önnek megfelelőt, csomagajánlataink révén pedig különféle kikötőszárakkal juthat hozzá.