Póló emblémázás egyedi logóval

Póló emblémázás

A céges pólók legyártása a cegespolo.eu weboldalon is igényelhető szolgáltatás. A honlap szakemberei nemcsak a pólók legyártásával foglalkoznak, hiszen a tervezésben is segítséget nyújtanak. A póló emblémázás a kiválasztott rész bejelölésével igazán egyszerű.

A weboldalon olyan információkat is megtalálhat, amelyek segítséget nyújtanak a megfelelő logó kiválasztásában. A céges pólók kinézete nagymértékben meghatározza azt, hogy milyen színben és mekkora emblémával szeretné legyártatni az adott terméket. A hímzett minta sokkal tartósabb, ráadásul a használt cérna sem fog kifakulni és még a mosások következtében sem fog kiesni. A póló emblémázás előtti logó tervezés során át kell gondolni, hogy mekkora méretben szeretné az anyagra helyeztetni.

Ehhez háromdimenziós látványtervet is kérhet, amin láthatja, hogy az elkészült póló hogyan fog kinézni. Fontos, hogyha spórolni szeretne, akkor ügyeljen arra, hány darab pólót rendel meg, valamint milyen színben kéri a hímzést! A póló emblémázás árát a logó méretével is csökkentheti.