Jogi tanácsadás, ingatlanjog és polgári képviselet

Jogi tanácsadás, ingatlanjog

A mohos-ugyved.hu weboldalon sokféle ügyvédi tevékenységről olvashat. A különféle törvénybe iktatott kötelező dokumentumok elkészítése olyan szakember feladata, aki megfelelő végzettséggel rendelkezik.

A jogi tanácsadás, ingatlanjog arra szolgál, hogy az ügyfelek tisztában legyenek a lehetőségeikkel. A honlapon minden információt megtalálhat a különféle szolgáltatásokkal kapcsolatban. A házassági szerződés, az ingatlan adásvétel vagy bármilyen más tevékenység is csak akkor lesz hivatalos, hogyha egy sokéves tapasztalattal rendelkező ügyvédet talál rá. A jogi tanácsadás során a szakemberek próbálnak minél korrektebb adatszolgáltatást nyújtani. Ezen kívül az is lényeges, hogy az ügyintézés gördülékeny és színvonalas lehessen.

A jogi tanácsadás, ingatlanjog díja 10.000 Forint/megkezdett óra. Azonban, ha olyan tevékenységről van szó, amihez ügyvéd is szükséges, muszáj ellátogatnia a szakértőhöz. Az ügyvédi irodának kiemelt szakértelme van az ingatlanjog és a házassági vagyonjogi szerződés terén.