Nyelvtanulás a brainturbo segítségével

Nyelvtanulás a brainturbonál
Nyelvtanulás a brainturbonál

Ma már az érvényesüléshez, a karrierhez, a tanuláshoz, a barátok szerzéséhez elengedhetetlen, hogy nyelvtudással rendelkezzünk. A nyelvtanulás soha nem volt még annyira hatékony, mint a brainturbo.hu segítségével, ahol valóban turbó fokozatra kapcsolható a nyelvtanulás. Nem utolsó sorban a nyelvstúdió országszerte elérhető, így a Balatontól a fővároson át, Debrecenig bárhol beiratkozhat a tanulni vágyó.

A kreatív nyelvoktatás egy teljesen új fejezetet nyitott a nyelvtanulás területén. A brainturbónál a nyelvtanulás során nem kell várni senkire és semmire, mert bármikor el lehet kezdeni. A 40 alkalomból álló nyelvtanulás, 20+20 órát foglal magába, ebből hetente a 2-2 óra az optimális. Ami azt jelenti, hogy a nyelvtanfolyam kb. 10 hetet vesz igénybe, ez általában elegendő is szokott lenni. Mert ennyi idő alatt akár 1000 szó és kifejezés elsajátítása, valamint ezek beszédbe ültetése történik.

A brainturbo.hu-nál a hallgatók két típusú órán vesznek részt. A 20+20 órát gyakorlatilag úgy kell érteni, hogy egyszer egyik típusú órára például a gépi/labor órára, másik alkalommal pedig a tanári/tréneri órára érkeznek.

Tulajdonképpen itt jön képbe a kreatív nyelvtanulás, mivel az első típusú órán a hallgatóknak annyi a feladatuk, hogy egy kényelmes fotelben ülve, speciális fejhallgató és szemüveg segítségével memorizálják a tananyagot. A másik típusú órán pedig a tanár segítségével felszínre hozzák és aktiválják a tanultakat.

Azoknak, akiknek már van valamilyen nyelvismerete sokkal könnyebbé válik az adott nyelv elsajátítása, mivel az addig tanultakat is aktiválja a módszer. Az érdeklődők ingyenes próbaórán vehetnek részt!