Asztali lámpa – a csendestárs

Asztali lámpa az Eltertől
Asztali lámpa az Eltertől

Valóban úgy vagyunk vele, hogy egy asztali lámpa fel sem tűnik, de szükség esetén nagy hasznunkra tud lenni, leginkább ugye akkor, ha fényre van szükségünk. Ám, ha asztali lámpáról van szó, amit hosszú távra választunk, miért is ne úgy állnánk a választáshoz, hogy a lámpa egyben dísz, bútordarab is legyen a lakásban vagy az irodában, esetleg a hálószobában.

Ebben már csak képzeletünk szabhat határt, hogy milyen a számunkra tetszetős asztali lámpa, amit az Elter kínálatában megvásárolhatunk. Sőt, bátran kijelenthetjük, úgy választhatunk, hogy nem csak dekoráció, hanem személyiségünk kifejezője is lehet a lámpa.

Itt van mindjárt a Zuma Basic asztali lámpák, az elegancia és a magas minőség jellemzi a termékeket, az egyedi formavilág elragadó lehet, a klasszikus kerámia talpú lámpa színben harmonizál a textilburával. A több színben kapható lámpát a szobánkkal harmonizáló színben vihetjük haza.

A Novodworski Santos asztali lámpa talpa bézs színű a bura textil és fehér színű, rendkívül harmonikus hatást váltanak ki, a kocka talp a maga érdekes formájával üde színfoltja lehet a szobának.

Természetesen az asztali lámpa nem csak funkcionális lehet, nem csak a fal színéhez, és hangulatunkhoz választhatunk megfelelőt, hanem komoly munkatárs is lehet. Való igaz, az íróasztalra nem mindegy milyen asztali lámpát választunk, ha szeretnénk, ha annak is megfelelne, hogy hasznunkra váljon és annak is megfeleljen, hogy design tekintetében irodánkba is szervesen illeszkedjen. Ehhez elég felkeresnünk az Elter weboldalát, ahol szebbnél-szebb asztali lámpák közül választhatunk.