Nélkülözhetetlenné váltak a Xiaomi Mi 9 tokok

Menő telefontokok
Menő telefontokok

Magyarországon is egyre nagyobb rajongótábora van a Xiaomi számítástechnikai cég termékeinek, ráadásul nemrég mutatták be a legújabb okostelefonjaikat is, az Mi 9-re keresztelt szériát. Ennek megfelelően, a típushoz illő Xiaomi Mi 9 tokok is egyre nagyobb választékban jelennek meg az üzletek polcain.

A kínaiak legfrissebb készüléke páratlanul erős hardverrel van felvértezve, a garantáltan kiváló fotók elkészítését pedig szám szerint 4 darab kamera biztosítja.

Bár az Mi 9 váza masszív alumínium, elől is és hátul is Gorilla Glass üveg borítja, mégis szüksége van védelemre. A telefon mérete ugyanis nagy, így az egykezes használat viszonylag körülményes procedúra. Tovább nehezíti a gondtalan használatot a Xiaomi súlya, ami több mint 150 gramm és ezt a mobil tükörsima, csúszós felülete tovább tetézi.

Ennek ellenére fellélegezhetnek a friss tulajdonosok, hiszen a Xiaomi Mi 9 tokok teljes biztonságot nyújtanak az ütések, a karcolások és a fizikai sérülések ellen, ráadásul többféle kivitelben is megvásárolhatóak.