Nappali szekrénysor több színben és méretben

Nappali szekrénysor több színben és méretben
Nappali szekrénysor több színben és méretben

A modern lakásokban egyre több az üres tér, a belsőépítészek egyre jobban törekednek arra, hogy a falak simák, vidám színűek és rendkívül egyszerűek legyenek. Bútor csak kevés, szőnyeg csak nagy kerül a modern stílusú nappaliba. Ez szöges ellentétben van a hagyományos lakberendezéssel, amikor a nappali bútor az egész falat befedte. A nappali bútor használatának sok előnye volt és van. Egy ilyenben mindennek van helye, benne könnyen raktározhatnak ruhákat, könyveket vagy éppenséggel porcelántárgyakat. A nappali bútor kialakításától függően, lehet vitrines vagy polcos, de előnyös, ha az alsó részén fiókok vagy sarokpántos szekrények vannak. Ezek a zárható rekeszek a ruhák tárolására tökéletesen alkalmasak, ami nagy előny, hiszen így is mindig gondot okoz a ruhaneműk tárolása. A vitrines polcokon pormentesen tárolhatóak a dísztárgyak, féltve őrzött könyvek. Mivel itt látható helyen vannak, ezért azok a tárgyak szoktak kerülni, amelyeket a háziasszony szívesen mutogat a vendégeinek.

Végül említsük meg a nyitott polcokat is, ahova a gyakran használt könyvek, zenekazetták, DVD-k kerülhetnek. Ezek a tárgyak állandó használatban vannak, ezért könnyen elérhető helyet érdemes választani.

A nappaliba beállítható szekrénysor mostanában tartalmaz egy multimédia konzolt is, amin a lapos televíziónak lehet szorítani helyet, de többnyire gond nélkül odafér a HIFI is. Érdemes figyelembe venni, hogy a legtöbb esetben a szekrénysor elemekből épül fel, ezért egy-egy polcnak vagy fióknak más és más helyet is ki lehet találni. A kiépítésétől függően, széles variációs lehetőségek vannak. Az sem elhanyagolható, hogy a nappali szekrénysor több tíz árnyalatban és színben rendelhető meg. Abban az esetben, ha nem találná meg a kívánt színt, egyedi felkérés alapján, más színben is beszerezhető. Mindezt otthonról, kényelmesen, minden sürgetés nélkül. A butorwebshop.com webáruházban kiválasztott terméket, igény szerint házhoz, illetve a házba is szállítják. Ha az utóbbira is igényt tartanak, egyeztetni kell az ügyfélszolgálattal.