Műanyag ház széles kínálatban

Fahatású műanyag ház
Fahatású műanyag ház

Nem tudja, hogy a kerti szerszámokat hol tartsa, mert a garázs esetleg a pince már tele van? Akkor jó döntés lehet a műanyag ház megvásárlása. A műanyagnak a felhasználási területe egyre nagyobb, hiszen alkalmazzák az iparban, de a háztartásokban is.

A nagy felhasználási terület köszönhető annak, hogy a műanyag számos előnnyel jár. Műanyag ház a muanyagvarazs.com webáruházban többféle méretben megrendelhető. Újdonságnak számít a Fusion 757 fahatású kültéri ház, ami nagyon praktikus lehet tárolásra.

Időtálló, hiszen vastag, duplafalú szerkezettel és vasbeton cseréppel rendelkezik. A kétszárnyú ajtó lehetővé teszi a könnyed hozzáférést, rozsdamentes acélzár biztosítja a védelmet. Az ablakoknak köszönhetően, a műanyag ház belső terébe a természetes fény be tud hatolni.

Be van építve szellőző is, így a légáramlás mindig megfelelő. Nagy teherbírású padlólappal rendelkezik és duplafalú extrudált panelekből áll. Ha felkeltettük az érdeklődését, lépjen fel a weboldalra és tekintse meg a műanyag ház kínálatot!