Minőségi munkát végez a fogorvos a 11. kerületben

Fogorvos 11. kerület
Fogorvos 11. kerület

Ami a gyerekeket illeti, ha arról értesülnek, hogy szüleik rutinszerű vizsgálatra készülnek vinni őket, igyekeznek mindent elkövetni annak érdekében, hogy ez ne valósuljon meg. A lurkók legnagyobb félelme talán a fogászat, azonban lelkes fogorvos 11. kerület területén is fellelhető. Az Etele utcán elhelyezkedő professzionális, modern rendelő csapat több orvosból és asszisztensből áll. A budapesti szülők bizalommal fordulhatnak a szolgáltatásaikhoz, hiszen bármilyen fogászati probléma is merül fel, az mindenképp alaposan lesz elvégezve.

Fogorvos 11. kerület felső részén található, a Bikás parkhoz közel. Azonban ez a zóna könnyen fellelhető, nem csupán az újbudaiak számára, hanem bármelyik budapesti lakos könnyen rá fog akadni. A www.fogászat11kerület.hu weboldalon az elérhetőség fülecske alatt a páciens könnyen utánanézhet a honlap szerves részeként megjelenő térképen a környező utcáknak is. Továbbá látható helyen van feltüntetve a telefonszám is, amelyen keresztül időpont-egyeztetés mehet végbe.

Az Etele Dental teljes körű szolgáltatást vállal. Ez azt jelenti, hogy a fogorvos 11. kerület keleti részén található zónában esztétikai fogászattal, szájsebészettel, fogpótlással, sőt, fogszabályozással is foglalkozik. Az esztétikai fogászat rendszerébe beletartozik az amalgám tömések lecserélése is. Ez főleg a szürke szín miatt válik taszítóvá. Az Etele csapata vállal gyökérkezeléseket, de a fogkő eltávolításról is gondoskodik. Egy foghúzás után sem kell kétségbe esni, hiszen a szájsebészet mindezt megoldja implantátumokkal.

Ami a fogszabályozást illeti, a fogorvos 11. kerületben segít mind a felnőtteken, mind a gyermekeken. Kezeléskor nem kell meglepetésekre számítani, hiszen minden szolgáltatás ára megjelenik a hivatalos honlapon is. Így előre fel lehet készülni arra, hogy mekkora összeg legyen a pénztárcában elindulás előtt. Továbbá a munkatársak fotóit is meg lehet tekinteni, ami talán eloszlatja a fogorvosokkal szembeni félelmeket. Az összes fogorvos 11. kerületben kedves, alapos és minőségi munkát végez.