A beszúrós fülbevalók könnyen kicserélhetőek

Beszúrós fülbevalók

A hölgyek egyre több ékszert vásárolnak, mind nagyobb divattá vált, hogy ahogy váltogatják a ruháikat, úgy cserélik a kiegészítőket és ékszereket is. Régebben a fülbevalót nem cserélgették, ritka volt az az alkalom, amikor kivették a fülből.

A beszúrós fülbevaló kialakítása miatt könnyen kivehetővé vált, és ezzel a lehetőséggel élnek is elég gyakran. A beszúrós fülbevaló két részből tevődik össze. A díszített része, ami látható, valamint a fül mögött megbúvó kapocs, ami a fülbevalót rögzíti.

Amikor a fülbevalót vásárolják, a rögzítő minőségére vigyázni kell, mert ha az túl laza, nagy eséllyel ki fog esni a fülből. A beszúrós fülbevalónak ez az egyetlen hátránya, hogy sokszor a használat során kilazul és kiesik a fülből. Ez többnyire öltözködéskor vagy mosdáskor történhet meg, ha beleakad valami. Erre figyelni érdemes, különben nagyon praktikus megoldásnak számít. A beszúrós fülbevalók kedvenc kiegészítők, főleg a tinédzserek használják előszeretettel, mert könnyen kicserélhetőek, sokféle szín- és formakombinációban kaphatóak.