Mindenkinek jót tesz az aromaterápia

Lélekemelő aromaterápia
Lélekemelő aromaterápia

Nincs olyan ember, de állat vagy növény sem, akinek vagy aminek ne tenne jót valamilyen természetes terápia. Az élőlények jól reagálnak a természetes anyagokra, ami érvényes az aromaterápia esetében is. A növényekből nyert aromaolajok több módon felhasználhatóak.

Akár fürdővízbe, párologtatóba, de masszázsolajba is csepegtethetők. A megfelelő aromaterápia összeállításához érdemes olyan olajokat választani, amelyeknek a hatása összeadódik és még az illatuk így is kellemes.

Minden illóolajhoz leírás is található, így mindenki összeállíthatja azt a keveréket, amely leginkább a kedvére való. Ami ebben az időszakban aktuális, az a náthaellenes és vírus stop olajcsomag. Mindkét csomag többfajta illóolajat tartalmaz, amelyek együtt is és külön-külön is használhatók.

A különféle keverési módok lehetőségének köszönhetően ez az aromaterápia minden esetben hatékony, de mindig más illatot ad. Mindkét csomag öt különböző olajat tartalmaz, amelyek hatása hasonló, és keverésük esetén hatásuk összeadódik.