Lehetőségek a gépszállítás terén

Gépszállítás

Ha lerobban az út mellett a gépkocsi, csak annyit tehetünk, hogy segítséget hívunk. Sok esetben ugyanis nem tudjuk orvosolni a problémát a helyszínen. A gépszállítás tapasztalt szakemberei hamar a helyszínre érnek, és percek alatt felpakolják az autót a szállítójárműre.

Így biztonságosan és könnyen elvihetik a legközelebbi javítóműhelybe, ahol kicserélik a tönkrement alkatrészt. Persze, a gépszállítás szolgáltatást nem csak ilyen esetekben lehet igénybe venni. Sokan vásárolnak külföldön személygépkocsit, amit nem lehet hazavezetni a megfelelő papírok híján.

Ilyenkor is jól jön egy szállítójármű, amin hazahozathatja az újonnan vásárolt gépkocsit. De nem csak személyautók szállíthatók így. A gépszállítás szolgáltatás során motorkerékpárok, kisteherautók és mezőgazdasági gépek is felkerülhetnek a trélerre.

Az építkezéseken, útépítéseken használt hatalmas gépek igen lomhán mozognak. Ezért a közúton való haladásuk akadályozná a forgalmat. Ezek is csak a gépszállítás szolgáltatásának igénybevételével juthatnak el nagyobb távolságokra.