Kozmetika a menhelyről befogadott kutyusokra, akár 30% kedvezménnyel!

Kutyakozmetika kedvező árakkal
Kutyakozmetika kedvező
árakkal

Mindnyájan ismerjük az utcára felelőtlenül kidobott, gazda nélküli kutyusok szomorú tekintetét. Mivel nekünk nemcsak egyszerűen egy foglalkozás a kutyák megszépítése, szívünkön viseljük négylábú barátaink testi-lelki jólétét és ez árainkban is http://ohmydogkutyakozmetika.hu/araink/ tetten érhető.

Különösen igaz ez az örökbefogadott kutyák esetében, akik voltak olyan szerencsések, hogy szerető gazdi gondjaiba kerültek. Ők átlag feletti mértékben rászorulnak a gondozásra, ehhez mi, a magunk részéről egyszeri, 30 százalékos kedvezménnyel tudunk hozzájárulni.

Részleteket az akcióról a weboldalunkon talál http://ohmydogkutyakozmetika.hu/araink/. Persze nemcsak a befogadott kutyusok számára vannak jó ajánlataink, hanem a kis, közepes, nagytestű, de akár óriás méretű kutyák is jó áron szépülhetnek meg a kozmetikai szalonunkban.

A végeredménynek a gazdik és a kutyusok is örülni fognak, előbbiek a kedvező áraink miatt is. Ha bővebben szeretne tájékozódni, megteheti a http://ohmydogkutyakozmetika.hu/araink/ oldalon.